Четирима мъже ще се борят на Арената за дуели във

...
Четирима мъже ще се борят на Арената за дуели във
Коментари Харесай

Ники Илиев и Даниел Петканов на звезден дуел във Фермата

Четирима мъже ще се борят на Арената за дуели във „ Фермата: Нов свят “ в събота вечер от 20.00 часа.

Преди началото на обичайния седмичен конфликт сред чорбаджии и бедняци, пред провокациите на първата борба ще се изправят артистът и продуцент Ники Илиев и водещият на „ България търси гений “ Даниел Петканов.

Двамата ще се състезават в третото издание на рубриката „ Звезден двубой “ като тестват първата игра от същинския двубой. Веднага след техния дуел, своите места на Арената ще заемат седмичните дуелисти Ивайло Шопски и Александър Томов.

И за двамата това ще е първи двубой, в който ще пазят местата си в шоуто. След като изгуби ратайската борба за имунитет за тима на чорбаджиите, Ивайло Шопски бе определен за първи дуелист и на собствен ред избра за противник проектанта Александър Тодоров от тима на сиромасите.

Вторият дуелист получи правото да разпредели точките за всяка от борбите в идния двубой.

„ Спокоен съм, равностойни сме и като нрав, и като физика “, разяснява Сашо, който към този момент се приготвя за конфликта в къщичката на дуелистите. Докато той употребява усамотението, с цел да се нахрани след седмици на ограничения, Ивайло си построи дървен мост, с който тренира издръжливостта си.

Изолацията на Шопски донесе наслада в тима на чорбаджиите, след седмица, изпълнена напрегнато.

Изпълнението на дилемите продължи в нормалния си темп, само че неналичието на директивите на Ивайло и непрекъснатите му забележки накара всички да си отдъхнат. Най-щастлива от отсъствието му е организаторката на състезания за хубост Мариана Маринова, която намерено го пренебрегва, откакто той я подцени и в следствие провали представянето на тима им в ратайския двубой.

Пет седмици след старта на „ Фермата: Нов свят “ чорбаджии и бедняци получиха красиви национални носии, и бяха посрещнати от фолклорна група в двора на богатите.

Предизвикателството пред двата тима бе да се заловен на хоро – единствената обществена мрежа, която е разрешавала на мъжете и дамите в предишното да флиртуват и да заявят интерес към евентуален сътрудник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР