Четирима футболисти и физиотерапевтът на футболния Витоша Бистрица са дали

...
Четирима футболисти и физиотерапевтът на футболния Витоша Бистрица са дали
Коментари Харесай

Четирима футболисти и физиотерапевтът на "Витоша" Бистрица са с COVID-19

Четирима футболисти и физиотерапевтът на футболния " Витоша " Бистрица са дали позитивни проби за COVID-19. Това обявиха от клуба.

Имената на играчите не се оповестяват. Очаква се на всички в тима да се създадат повторни проби в околните часове. Футболистите са провели подготовка през вчерашния ден (25 юни), като в нея са взели присъединяване всички налични.

Четиримата инфектирани играчи слагат под въпрос мача на " тигрите " с " Царско село ", който трябваше да се изиграе през днешния ден (26 юни). Българският футболен съюз е известен за обстановката, като се чака да се прегледа и вид за анулация на мача. Не е ясно от кое място е тръгнала болестта в отбора.
Нападател на ЦСКА е дал една позитивна проба за COVID-19 Вчера от "армейския " клуб разкриха, че Томи Юрич и Стефано Белтраме са тествани, защото са вдигнали температура
Това не е първият случай на футболист с ковид в Първа лига. Преди дни стана ясно, че тестът на Томи Юрич от ЦСКА е позитивна.

Според разписанията на медицинските управляващи, избрани преди подновяването на сезона в Първа лига, при позитивен тест за COVID-19 играчът би трябвало да бъде незабавно изолиран и да се открият контактните му лица.
Как се действа при позитивен тест за COVID-19 в родния футбол Нападателят на ЦСКА Томи Юрич е дал една позитивна проба
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР