Четирима души се удавиха по Южното Черноморие за по-малко от

...
Четирима души се удавиха по Южното Черноморие за по-малко от
Коментари Харесай

Опасно море: Четирима се удавиха за по-малко от денонощие

Четирима души се удавиха по Южното Черноморие за по-малко от денонощие, което е обезпокоителен сигнал за подло августовско море и липса на зоркост у летовниците, в комбиниране с неуважение командите на спасителите по охраняемите плажове, предава Българска национална телевизия.

Вчера малко преди 18:00 ч., на плажа в Слънчев бряг, до пост номер 6, в тежко положение от морето е изваден 54-годишен румънски екскурзиант, който макар оказаната му здравна помощ е умрял.

Днес, към 10:30 ч., на плаж " Юг " край избавителен пост 2 в Китен от морето е извадена към 60-годишна удавена жена, с неустановена все още идентичност.

Три минути по-късно, на различен плаж – Северния в Слънчев бряг, до избавителен пост 13 от морето е изваден удавен съветски жители.

От полицията оповестиха и за четвърти удавен. Около 05:00 ч. през днешния ден в РУ-Несебър е получен сигнал, че на кея на северна крайбрежна алея от морето е изваден удавен мъж, български жител на 29 години.

От полицията в Бургас приканват към по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море, изключително с деца и надуваеми уреди, за ограничение на неприятни произшествия, помрачаващи лятната отмора.

Морето по Южното Черноморие е лишило живота на 23 души от началото на сезона.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР