Четирима души се озоваха в болница след инциденти с тротинетки.

...
Четирима души се озоваха в болница след инциденти с тротинетки.
Коментари Харесай

Четирима души се озоваха в болница след инциденти с тротинетки

Четирима души се озоваха в болница след произшествия с тротинетки. Те са станали в Пловдив, Асеновград и Съединение. 

В 17 ч. в петък 16-годишен лидер на тротинетка и момиче на 14 години, което се возило с него, потърпевши при конфликт с лек автомобил на кръстовище сред бул. „ Шести септември “ и ул. “Орловец “ в Пловдив. По предварителни данни ударът настъпил, откакто самостоятелното транспортно средство не спряло на стоп-лента на велоалеята, по която се движило, съобщи през днешния ден.бг.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Последователно в двата почивни дни заради загуба на надзор, с тротинетките си паднали 36-годишна жена в Съединение и 26-годишен юноша в Асеновград. Двете катастрофи са отработени по административен ред.

С това произшествията в града и региона не стопират. Млада шофьорка е в болница след злополука в неделя, зародила на разклона за село Царимир на основен път Пловдив-Карлово. Сигналът е получен в РУ-Хисаря към 12 ч. Според първичната информация при осъществяване на ляв завой лек автомобил „ Опел “ лишил преимуществото и се сблъскал с лек автомобил „ БМВ “. В резултат на удара първата кола са завъртяла, а втората блъснала изчакващ за престрояване лек автомобил „ Мазда “ и излязла отвън пътя. Под лекарско наблюдаване е настанена 20-годишната жена зад кормилото на „ Опел “-а. Взета й е кръвна проба за химически разбор. Причините и събитията към произшествието се обясняват в границите на досъдебно произвеждане. Предстои да бъдат оценени и материалните вреди по колите.

Пияна и неправоспособна млада жена пък провокира злополука с материални вреди в Асеновград. Около час след среднощ в петък в районното ръководство било обявено, че на ул. „ Ген. Дандевил “ лек автомобил „ Ауди “ с блъснал поредно в паркирана „ Тойота “ и железна ограда. Полицейската инспекция открила, че зад кормилото на колата е локална жителка на 24 години – без удостоверение за правоуправление и под влияние на алкохол съвсем 2 промила. Тя е арестувана за едно денонощие, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР