Четирима души са задържани днес в София при опит да

...
Четирима души са задържани днес в София при опит да
Коментари Харесай

Задържаха обирджии в София и Пазарджик, един от тях със 165 регистрации в МВР |

Четирима души са арестувани през днешния ден в София при опит да оберат офис на мобилен оператор на ул. „ Тодорини кукли “.

Трима от тях са арестувани малко откакто влезнали в офиса мобилния оператор, а четвъртият - следял за полицейско наличие в региона и е арустуван, заяви бНР. Единият от арестуваните е на към 30 години, другият – на към 22.

Групата се е занимавала с незаконна активност – кражби на офиси на мобилни оператори и магазини за техника от много време, като през последните два месеца в столицата са осъществени няколко такива. Откраднатата техника и мобилни телефони са на стойност десетки хиляди левове.

Единият от арестуваните има 165 престъпни регистрации. 

Въоръжен мъж пък се опита да ограби денонощен магазин в Пазарджик. Непознатият насочил кухненски нож и заплашил с него продавачката, като изискал от нея да му даде наличната сума в касата. В момента на обира тя била към 3 хиляди лв., заяви Нова тв. Наблизо преминаващ човек видял протичащото се и съумял да подаде сигнал до най-близкия полицейски автопатрул. Пристигналите на мястото служители на реда задържали обирджията. Действията му и последвалият арест са снимани от охранителна камера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР