Четирима души са останали под руините на една от срутените

...
Четирима души са останали под руините на една от срутените
Коментари Харесай

Трусовете продължават, българка разказа за паниката в Турция

Четирима души са останали под руините на една от срутените здания в Хатай

След вчерашното земетресение в Хатай има нови срутени здания, а четирима души са останали под руините на една от тях. Това описа в " Денят стартира " по Българска национална телевизия нашата сънародничка Деница Ийбюкюджу, която живее в Турция.

" В момента се намирам в Истанбул, само че незабавно се свързах с мои родственици в Газиантеп, където пребивавам по принцип. Всички са били в огромна суматоха, излезли са от домовете си и са нощували в колите си. Моето семейство е при родственици в Истанбул. Дори и аз се паникьосах и не можах да дремя тази нощ от боязън ", прибавя тя.

Много хора като Деница са напуснали градовете си, други обаче не престават да стоят в палатковите лагери, защото нямат друга опция. Много хора от по-малки обитаеми вестта търсят жилища чартърен в огромните градове и всеки се оправя както може.

Вторичните земетресения не престават и сега, споделя сънародничката ни, която живее в Истанбул. Турските медии оповестяват, че вчерашното земетресение е ново и няма общо с трусовете отпреди две седмици, сподели още тя.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР