Четирима души са били арестувани в Северна Македония, съобщи АП. Агенцията

...
Четирима души са били арестувани в Северна Македония, съобщи АП.
Агенцията
Коментари Харесай

Четирима са арестувани в Северна Македония за трафик на кокаин в Гърция

Четирима души са били задържани в Северна Македония , заяви АП.

Агенцията се базира на полицията в Скопие.

Арестът е станал след съдействие с гръцките управляващи по отношение на пратка кокаин, арестувана ден по-рано.

В резултат на интервенцията във вторник в северния гръцки пристанищен град Солун, при която гръцките служители на реда конфискуваха 105 кг кокаин ,  са арестувани общо 14 души.

Наркотиците от Южна Америка са били докарани в Солун с товарен транспортен съд и са били скрити в кухите външни елементи на транспортни контейнери, в които е имало пратка банани от Еквадор.

В изказване на полицията на Северна Македония се споделя, че във вторник са задържани двама мъже и една жена, а в сряда - трети мъж, за който се твърди, че се е опитвал да премине границата от Гърция.

И четиримата са жители на Северна Македония и са обвинени в принадлежност към интернационална проведена незаконна група, се споделя в изказването.

В него се добавя, че пратката с опиати е била поръчана и платена от компания за импорт на плодове в Скопие, столицата на Северна Македония.
 Заловиха над 100 кг кокаин на пристанище в Гърция
Заловиха над 100 кг кокаин на пристанище в Гърция

Деветима души са арестувани

Гръцката полиция заяви, че интервенцията в Солун е извършена след съгласуваност с американската работа за битка с опиатите . Заподозрените, задържани в Гърция, бяха разпознати като седем гърци и трима албанци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР