Четирима души от Лом са задържани при акция на полиция

...
Четирима души от Лом са задържани при акция на полиция
Коментари Харесай

Четирима души от Лом са задържани при акция срещу контрабандата на гориво

Четирима души от Лом са арестувани при акция на полиция и жандармерия, ориентирана против контрабандата на гориво, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

При акцията са открити и конфискувани нелегално оръжие, контрабандно гориво, подправен алкохол, подправени пари, радиостанции, камери, стотици сим-карти за мобилни апарати и така нататък

Един от задържаните е Николай Н. - Яйчака /45г./ от Лом е прочут със своите престъпни прояви. През 2004 година той беше наказан на 16 години затвор за убийството на 16-годишната ученичка Петя Анчова, чието тяло бе открито във водите на река Дунав със завързана за него котва. Наскоро обаче Николай Н. излязъл предварително от пандиза и още веднъж влезнал в полезрението на полицията в Лом, която го следила по съмнение за контрабанда на дизелово гориво.

При акцията през вчерашния ден в дома на Николай Н. и в два товарни автомобила, употребени от него, са открити общо 111 туби, в някои от които е имало дизелово гориво. Туби с дизел са открити и в колата на Павел С. /45г./ от Лом, който също е арестуван. В хотел в Лом, стопанисван от Емил Б. /30г./, са открити 114 литра етилов алкохол и 40 литра алкохол в бидони без български акцизен бандерол. Оръжие е конфискувано от вкъщи на Александър Б. /43г./.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР