Четирима души бяха убити при руска ракетна атака тази нощ,

...
Четирима души бяха убити при руска ракетна атака тази нощ,
Коментари Харесай

Четирима загинаха след руска ракетна атака срещу Лвов

Четирима души бяха убити при съветска ракетна офанзива тази нощ, при която бе изумена жилищна постройка в украинския град Лвов, съобщи кметът на Лвов Андрий Садови, предаде Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

RUSSIAN TERRORISM IN UKRAINE????????

A Russian missile strike on Tuesday night struck an apartment building in historic Lviv, Ukraine????????.

Three bodies have been found so far and multiple people were wounded.

This is Putin’s “liberation ” of Ukraine????????.
— Jason Jay Smart (@officejjsmart)

В изказването на кмета се споделя още, че при ракетната офанзива са били нанесени вреди на към 60 жилището и 50 автомобила.
Зеленски: Ще има " осезателен отговор " на дейностите на врага
Украинският президент Володимир Зеленски даде обещание " осезателен отговор "  на съветския ракетен удар по жилищен блок в град Лвов, Западна Украйна, при който по актуализирани данни, обявени от украинския вътрешен министър Игор Клименко, са починали четирима души, съобщи Франс прес.

„ Последствията от среднощната офанзива на съветските терористи “, съобщи той в обява в обществената мрежа Телеграм, съпроводена от видео, показващо разрушена постройка. „ За страдание, има починали и ранени. Определено ще има отговор на дейностите на врага. И то осезателен. “

Вътрешният министър Клименко заяви, че броят на жертвите, за които по-рано беше обявено, че са три, е повишен на минимум четири, а ранените са девет, съобщи Асошиейтед прес.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР