Четирима души бяха убити, когато електрически самолет, построен от комплект,

...
Четирима души бяха убити, когато електрически самолет, построен от комплект,
Коментари Харесай

Експериментален пилот и новата му годеница сред 4-ма загинали, когато електрическият му самолет, изработен от комплект, се разби

Четирима души бяха убити, когато електрически аероплан, издигнат от комплект, се разруши в Калифорния — в това число пробният водач и новата му избраница, съгласно доклади.

Пилотът Lochie Ferrier е летял с Cosy Mark IV, едномоторен, четириместен аероплан, когато се е разрушил към 19:00 часа. Неделя покрай Moss Beach край крайбрежията на Half Moon Bay, южно от Сан Франциско, заяви KTVU.

Обаждащият се на 911 заяви, че го е видял да се срутва към водата, откакто за първи път е чул „ пукането на мотора “, сподели сержант. Филип Холуърт от службата на шерифа на окръг Сан Матео.

Роденият в Австралия водач почина с годеницата си, рисковия капиталист Касиди Петит, тяхната другарка Ема Уилмър-Шайлс и четвърти човек, който към момента не е разпознат.

Фериер, който е приключил Масачузетския софтуерен институт през 2019 година със степен по аерокосмическо инженерство, е работил в Magpie Aviation, която е профилирана в електрически самолети, и е притежател на обрече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР