Четирима души бяха открити мъртви, а други седем бяха ранени

...
Четирима души бяха открити мъртви, а други седем бяха ранени
Коментари Харесай

Четирима убити след атака с нож в Илинойс

Четирима души бяха открити мъртви, а други седем бяха ранени при нападение с нож в голям брой региони на Рокфорд, щата Илинойс (градът се намира на към 150 км от Чикаго), заяви местната полиция. 22-годишен мъж е арестуван, като претекстовете за действието му се обясняват.

Загинали са 15-годишно момиче, 63-годишна жена, 49-годишен мъж и 22-годишен мъж. Петима от ранените са приети в болница със " съществени пострадвания ", заяви полицейското ръководство в Рокфорд.

Шерифът на окръг Уинебаго Гари Каруана разгласи, че служители на окръга са получили сигнал за навлизане в дом на адрес на " Флорънс и Егълстън "  след 13:00 часа локално време (вчера). 

" Млада дама е съумяла да избяга от него. Получила е прободни рани по ръцете и лицето си. В момента е в болница и е интубирана. В тежко положение е. "

Каруана посочи смелите дейности на минувач, който се е намесил и опитал да помогне на дамата, като също е получил прободни рани. Той е в положително положение, увери шерифът.

" Нямаме явен претекст във връзка с това какво е предиздвикало този човек да извърши такива отвратителни закононарушения ", разгласи Карла Ред - началничката на полицията в Рокфорд, пред кореспонденти, добавяйки, че полицията не има вяра да има други причинители на независимост.

Полицията оповести, че не всички жертви са били намушкани, само че не уточни по какъв различен метод са починали или ранени. 

" Това е интензивно и многостепенно следствие и има огромно количество движещи се елементи. Както при всяко следствие, спомагателни детайлности и обвинявания може да зародят на по-късна дата ", уточни Ред.

Полицията прикани жителите да видят камерите пред домовете си за видеозаписи, свързани с случаите, и да изпратят сигнали на полицията или анонимно посредством Rockford Area Crime Stoppers.

Говорейки на конференцията, кметът на Рокфорд Том Макнамара разгласи, че е " изцяло покъртен от този акт на принуждение и въздействието, което е оказал върху живота на доста фамилии ". Той разгласи, че в четвъртък и петък в местното Средно училище " Флин " ще бъдат изпратени психолози, които да оказват помощ на хората, наранени от нещастието.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР