Четирима директори на училища бяха отличени от заместник-министъра на образованието

...
Четирима директори на училища бяха отличени от заместник-министъра на образованието
Коментари Харесай

МОН връчи наградите „Св. Иван Рилски“ на четирима училищни директори

Четирима шефове на учебни заведения бяха отличени от заместник-министъра на образованието и науката Таня Михайлова с годишната премия на МОН " Св. Иван Рилски ".
 
Георги Бакалов от Хасково, Васил Христов от Габрово, Златко Атанасов от Кърджали и Нина Чанева от 23-СОУ в София, бяха връчени грамота от МОН за премията „ Св. Иван Рилски ”, съпроводени от икона на светеца и 1000 лева

 МОН връчи премиите Св. Иван Рилски на четирима учебни шефове БГНЕС
 
Директорът на ПТГ „ Д-р Никола Василиади “ в град Габрово Васил Христов получи премия за това, че отдава огромна част от професионалния си живот като управлява учебно заведение с дългогодишни обичаи и триумфи - професионална техническа гимназия „ Д-р Никола Василиади ”, първото техническо учебно заведение в България, в което през днешния ден се образоват 486 възпитаници в 22 паралелки.

Златко Атанасов е шеф на Средно учебно заведение „ Отец Паисий “ с природоматематическа устременост в Кърджали - второто по величина учебно заведение в региона. Като шеф Атанасов поставя старания за непрестанно възобновяване на материалната база и основаването на модерни условия за образование.-->

 Рилски награди БГНЕС
 
Директорът на 23 СУ „ Фредерик Жолио-Кюри “ Нина Чанева също бе наградена. Тя работи в системата на българското обучение повече от 37 години. Работи за насърчаване на просвета за основаване и използване на нововъведения в региона на образованието.
 
Четвъртият отличен шеф, Георги Бакалов, управлява Център за специфична просветителна поддръжка „ Петко Рачов Славейков “ в град Харманли. Центърът обезпечава подобаваща физическа, психическа и обществена среда за развиване на качествата и уменията на децата със специфични просветителни потребности и за включването и присъединяване им в общността на детската градина и на учебното заведение.
 МОН връчи премиите Св. Иван Рилски на четирима учебни шефове БГНЕС
На молебена, отслужен от Адрианополския свещеник Евлогий, свещеник на Светата рилска обител, участваха възпитаници от Благоевград и Кюстендил, управлението на МОН, учители, началници на РУО и наградените шефове. Епископ Евлогий получи подаяние - мултифункционално устройство.
 
По традиция премиите " Св. Иван Рилски " се връчват на 11 май – Деня на Св. Св. равноапостоли Кирил и Методий, в Рилския манастир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР