Четирима бургазлии бяха ранени след тежка катастрофа след Комотини, на

...
Четирима бургазлии бяха ранени след тежка катастрофа след Комотини, на
Коментари Харесай

Ад на пътя! Известен бургазлия оцеля по чудо след жестоко меле, спаси трима човека

Четирима бургазлии бяха ранени след тежка злополука след Комотини, на към 10 км по автомагистралата преди Граничен контролно-пропусквателен пункт Маказа, заяви " Флагман.бг ". Те са пътували в Рено Модус, което е карано от бургазлията Петър Бинев, по-известен като DJ Chocolate. Решили да изкарат празниците на отмора в южната ни съседка, само че на връщане се случило нещо извънредно.

``
реклама

Малко преди границата, колата им е пометена от гръцки микробус Мерцедес Вито. Немският автомобил навлиза в тяхната лента и се врязва челно в Реното. От удара френската кола е качена на мантинелата, а цялата й предница е на хармоника.

Флагман.бг разгласява извънредни фотоси от злополуката, на които ясно се виждат размазаните коли. Около колите са разхвърляни облеклата на ранените и изпотрошени елементи.

Двама от потърпевшите към момента се намират в гръцка болница с голям брой контузии. Тежко ранена е приятелката на DJ Chocolate, която има счупени ребра, счупена ръка и травми на главата и белия дроб. Мъж от Бургас е със счупено рамо и голям брой контузии по тялото.

Самят Петър Бинев се отървал с натъртвания по тялото. Той безусловно избавил живота на всички в колата, защото видял от надалеч Мерцедеса и понижил скоростта до 40-50 км/ч. DJ Chocolate опитал всичко, с цел да избегне удара и се доближил на милиметри до мантинелата, надявайки се двете коли да се разминат, само че неналичието на реакция на другия водач довела до жестокото меле.

Около колите са разхвърляни облеклата на ранените и изпотрошени елементи
След злополуката ясно си личал спирачният път на Мерцедеса, който бил към 2 м. Това означавало, че водачът видял в последния миг бургаската кола. Разследващите подозират, че той или е задремал зад кормилото или е изгубил схващане поради здравословни проблеми.

„ Видях по какъв начин Мерцедесът потегля против нас. Движението му беше безусловно несъответстващо. Започнах да му присветвам с фарове. След като видях, че няма реакция, натиснах клаксона, само че и това не оказа помощ “, сподели за Флагман.бг DJ Chocolate.

Той е единственият, останал в схващане след злополуката. Бургазлията самичък извадил телата на обичаната и приятелите си от изпотрошената кола.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР