Четирима българи под 21 години ще имат честта да излязат

...
Четирима българи под 21 години ще имат честта да излязат
Коментари Харесай

Български таланти ще играят срещу Марк Уилямс и Джон Хигинс

 Марк Уилямс: Идвам в България за нова победа над Джон Хигинс
Четирима българи под 21 години ще имат достойнството да излязат дружно с Джон Хигинс и Марк Уилямс на снукър масата другата седмица по време на реванша посред им в София.

Както е известно двамата международни първенци ще изиграят два дуела в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември) в повтаряне на финала от Световното състезание.

Пловдив и София са двата съществени центъра на снукъра в България, от където са множеството играчи в ранглистата на българска снукър федерация. Този уикенд в Пловдив в клуб „ Утопия “ ще се организира първия за сезона шампионат на 6 червени.

Четиримата най- добре класирали се играчи под 21-годишна възраст и от двата района, ще имат достойнството да играят на двойки с Джон Хигинс и Марк Уилямс. Двамата най-добре класирали се в шампионата от района на София ще бъдат част от дуела на 20 ноември в зала „ Универсиада “.

Двамата най-добре класирали се от района на Пловдив ще излязат с огромните майстори на щеката на 21 ноември в „ Колодрума “.

Джон Хигинс и Марк Уилямс ще изиграят по един фрейм смесено с българските гении, които ще имат късмет да се допрян до двама от най-великите играчи в историята на снукъра.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР