Четирикратният носител на титлата в лигата Стив Никол призова бившия

...
Четирикратният носител на титлата в лигата Стив Никол призова бившия
Коментари Харесай

Легендата на Ливърпул твърди, че Трент Александър-Арнолд трябва да бъде ПРОДАДЕН с „мили по-добра“ звезда, която да го замени

Четирикратният притежател на купата в лигата Стив Никол прикани някогашния си клуб Ливърпул да завоюва от Трент Александър-Арнолд с младия Конър Брадли подготвен да размени британския национал.

Александър-Арнолд, основна част от тима победител във Висшата лига 2019-20, изтича договорът в края на сезон 2024-25. Червените се стремят да разрешат бъдещето му, като възможният правоприемник на Юрген Клоп като управител е подготвен да управлява тима, откакто поеме юздите, само че се счита, че Реал Мадрид следи обстановката на бранителя.

25-те -year-old не е единственото звездно име, което доближава миг с пръчка или поврат с контракта си. Договорите на Мохамед Салах и Върджил ван Дайк изтичат през 2025 година, като изборът на управител на Ливърпул евентуално има значение за тяхното бъдеще.

Александър-Арнолд пропусна редица мачове през този сезон, само че и понякога да бъде употребен в хибридна роля за неговия клуб или в халфовата линия за Англия. Националът на Северна Ирландия Брадли е заме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР