Четирикратната носителка на титли от Големия шлем Наоми Осака имаше

...
Четирикратната носителка на титли от Големия шлем Наоми Осака имаше
Коментари Харесай

Наоми Осака: Съжалявам, че избрах тъгата пред щастието

Четирикратната носителка на трофеи от Големия шлем Наоми Осака имаше достойнството да възпламени олимпийския огън по време на Игрите в Токио през предходната година. Японката се трансформира в първата състезателка в историята на тениса, на която се пада тази толкоз значима задача - да сложи началото на най-големия състезателен конгрес. За някогашната международна номер едно обаче това е единственият прекрасен спомен, останал от Олимпийските игри през 2021-а.

В обява в Instagram акаунта си през вчерашния ден Наоми разкри, че не е съумяла да се наслаждения оптимално на събитието в родината си, тъй като е разрешила не меланхоличните страсти да надделеят над нея и е прекарала по-голямата част от времето си в премеждия. Осака написа малко, само че искрено известие в своя профил, а ето какво тъкмо гласеше то:
View this post on Instagram

" От няколко дни обмислям върху Летните олимпийски игри в Токио през предходната година. Вероятно това се дължи на Зимната олимпиада, провеждаща се сега. Осъзнах, че скърбя за случилото се в Токио (разбира се, това не важи за запалването на олимпийския огън - преживяване беше в действителност неописуемо). Имах опция да се развличам, да основа незабавими мемоари, само че аз избрах тъгата и страданието.

Дори не мога да си обясня случилото се по време на Олимпийските игри. Провалих се в една в действителност лесна задача, а точно да се развличам. В сходна атмосфера можех да бъда същински щастлива, а аз не бях. Оттук насетне в моя живот ще се съсредоточа точно върху това да се любувам на всеки миг, без значение от външните фактори, ще се пробвам да бъда щастлива. Надявам се, че сте в сигурност. Ще се забележим скоро. " - приключва думите си Осака.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР