Четиригодишното момиченце, което изчезна преди 18 дни в отдалечена част

...
Четиригодишното момиченце, което изчезна преди 18 дни в отдалечена част
Коментари Харесай

В Австралия откриха живо 4-годишното момиченце, изчезнало мистериозно преди 18 дни от палатка

Четиригодишното момиченце, което изчезна преди 18 дни в отдалечена част на Западна Австралия, е намерено живо и крепко в заключена къща, заяви полицията.

Припомняме, че Клео Смит в къмпинг покрай град Карнарвон на 16 октомври, което провокира всеобщо търсене. Къщата, в която е открито детето, е единствено на шест минути път с кола от фамилния й дом в Карнарвон. Арестуван е 36-годишен мъж, който криминалистите разпитват. Властите настояват, че арестуваният няма връзка със семейство Смит. Не са повдигнати обвинявания.
 Кайли Миноуг се реалокира в родната Австралия след 30 година във Англия Кайли Миноуг се реалокира в родната Австралия след 30 година във Англия
Певицата Кайли Миноуг удостовери, че се връща в Австралия след 30 години живот във Англия. Пред Би Би Си тя показа, че е изнена...

Момичето се е събрало още веднъж с родителите си, които отправяли обезверени молби тя да бъде открита. „ Нашето семейство още веднъж е цяло “, написа майка й Ели Смит в Инстаграм.

Полицейските фрагменти от спасяването на Клео демонстрират, че тя е „ усмихната “ и се усеща добре поради събитията, съгласно думите на комисар Крис Доусън.

Премиерът на Австралия Скот Морисън написа в Туитър, че това е " прелестна, облекчаваща вест ". След изгубването на Клео управляващите предложиха премия от 1 милион австралийски $ (750 000 долара) за информация за местонахождението й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР