Четиридесет години след като удивиха света с рутината си Болеро,

...
Четиридесет години след като удивиха света с рутината си Болеро,
Коментари Харесай

Джейн Торвил и Кристофър Дийн разкриват, че се оттеглят от кънките и обявяват прощално турне

Четиридесет години откакто удивиха света с рутината си Болеро, легендите в пързалянето с кънки Торвил и Дийн го назовават ​​ден.

Беше на Свети Валентин през 1984 година, когато Джейн Торвил и Кристофър Дийн се пързаляха до олимпийското злато в Сараево в един от най-вълшебните спортни моменти в миналото със спираща дъха рутина, сложена под Болеро на Равел.

Вчера те бяха назад в босненската столица, с цел да разгласят отдръпването си от кънки - въпреки и не от съдийските си функции в Dancing On Ice - и огромно прощално турне.

В остарялата олимпийска зала Zetra, където те победиха с оптимални резултати за артистично усещане от всички съдии, 65-годишният Крис сподели: „ Спомням си момента, в който всички шестици пристигнаха и знаех, че сме се справили. Не бяхме последната двойка, която танцува, само че не виждах по какъв начин някой може да ни изпревари в този момент. "

В спортна зала, където в миналото беше ледената пързалка, навръх мястото, където те започнаха своята ефирна рутина, 66-годишната Джейн к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР