Четири улици в кв. "Захарна фабрика" в район "Северен" в

...
Четири улици в кв. "Захарна фабрика" в район "Северен" в
Коментари Харесай

Четири улици в район Северен в Пловдив са преасфалтирани

Четири улици в кв. "Захарна фабрика " в регион "Северен " в Пловдив са преасфалтирани и изцяло актуализирани, сподели кметът на региона Ральо Ралев. Заедно с кмета на Пловдив Иван Тотев те направиха оглед на възобновените улици. Ралев посочи, че средствата, в размер на 40 000 лв., са от районната администрация. Само улиците "Щастие ", "Тинтява ", "Ястреб " и "Синчец " в този микрорайон са ремонтирани, тъй като не попадат във Водния цикъл, а настилката им бе извънредно компрометирана, съобщи Ралев.

Останалите ще бъдат реконструирани след подмяната на ВиК мрежата, сподели той. Пловдив се готви за огромни поправки по Водния цикъл, реконструират се и улици отвън плана, и над 30 милиона лв. ще отидат за подмяната на ВиК мрежи и оправянето на улици, сподели кметът Иван Тотев.

Извън този план, по думите на Ральо Ралев, с останалите до 100 000 лв. ще бъде приключено построяването на паркингите в междублоковото пространство на улиците "Победа " и "Стоян Заимов " и на бул. "България " /нр. 41-43/. Кметът Иван Тотев отхвърли изказвания, че общината не си комуникира с ВиК. Въпреки че по "Региони в напредък " нямаме замяна на ВиК мрежа, ние разгледахме дружно всяка една улица, която ще бъде ремонтирана в зоната, сподели още кметът. Той акцентира обаче, че ще се подменя единствено мрежата там, където е необходимо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР