Четири турнира и огромен брой интересни мачове. Днешният ден ни

...
Четири турнира и огромен брой интересни мачове. Днешният ден ни
Коментари Харесай

Три мача от 14 юни, които не трябва да пропускате


Четири шампионата и голям брой забавни мачове. Днешният ден ни предлага наситена стратегия, заради която отвън листата ни остават конфликти като Кирьос – Алтмайер, Циципас – Бонзи и Леолия ЖанЖан – Мария Сакари.

Заслужава си да споменем и дуелите сред Мугуруса и Петкович, както и този сред двукратната шампионка от Уимбълдън Петра Квитова и неотдавна спечелилата първа своя купа Беатрис Хадад Мая.

Ето обаче кои са нашите любимци за деня:

Еванс – Беретини
Турнир: Куинс
Час: Около 17:30 – 18 ч.

Еванс е от играчите, които са способни да поднесат изненади против топ тенисистите или най-малко най-малкото да им поднесат сериозна борба. Ще бъде любопитно да забележим по какъв начин ще се оправи Матео с тежко натоварване във втора поредна седмица след трофея в Щутгарт – подсещаме, че той отсъства от кортовете в продължение на месеци след първата интервенция в кариерата си.

Сабаленка – Кудерметова
Турнир: Берлин
Час: Около 17:00 ч.

Две от състезателките, които стигнаха до топ 4 на конкуренцията в Хертогенбош. И двете се намират в доста добра форма, тъй че е същински подарък сходен мач да се организира още в първия кръг на който и да е шампионат сега.

Можеше да следим край сред двете на Libema Open, само че Екатерина Александрова провали проектите им и ги победи поредно, с цел да вземе трофея.

Тиафо – Вавринка
Турнир: Куинс
Час: Около 19:00 ч.

Двама тенисисти, които могат да вършат шоу. Франсис Тиафо е №27, само че към момента не съумява да откри нужното неизменност, с цел да се задържи измежду най-отбрания хайлайф на Тура. Въпреки това постоянно е забъркан в дуели, които се трансформират в кандидати за мачове на шампионата. Срещу него е един от огромните любимци на публиката. Стан изпитва усложнения след завръщането си на корта, само че има своите проблясъци и ще се надяваме през днешния ден да забележим по-добро лице от него.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР