Четири сребърни медала за България е равносметката от Световната купа

...
Четири сребърни медала за България е равносметката от Световната купа
Коментари Харесай

Равносметката: Четири сребърни отличия за България в Ташкент

Четири сребърни медала за България е равносметката от Световната купа в Ташкент. За страната ни участваха Боряна Калейн и Невяна Владинова.

Калейн през вчерашния ден се подреди втора в многобоя, през днешния ден взе сребро на финалите на топка и лента, а Владинова е втора на бухалки.

Боряна получи за осъществяването си на топка оценка 20.400 точки. Другата българка Невяна Владинова е пета на топка с 18.150 точки, откакто приключи без апарат.

Невяна Владинова завоюва сребърен орден на финала на бухалки. Тя получи за композицията си оценка от 20.250 точки. Боряна Калейн имаше изпусната бухалка и се класира на седмо място с 18.700 точки.

Победителка на бухалки стана рускинята Александра Солдатова с 21.100 точки. Трета се подреди Влада Николченко от Украйна с 20.000 точки.

На лента Боряна Калейн имаше леки грешки, само че с оценка 18.850 точки взе сребърното отличие. Невяна Владинова е пета със 17.700 точки.

Победителка стана рускинята Анастасия Гузенкова с 19.100 точки, а трета е Екатерина Веденеева (Словения) с 18.150 точки. Александра Солдатова (Русия) позволи неточности и остана четвърта на лента с 18.000 точки.

Следващата Световна купа е в Баку (Азербайджан) идния уикенд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР