Четири сигнала до Общинската избирателна комисия в Бургас подадоха от

...
Четири сигнала до Общинската избирателна комисия в Бургас подадоха от
Коментари Харесай

Сигнал до ОИК Бургас: В изборните секции масово дават само бюлетина за кмет

Четири сигнала до Общинската изборна комисия в Бургас подадоха от локалната коалиция „ Граждани за общината “.

„ Масово в учебните заведения на територията на Община Бургас членовете на секциите оферират на гласоподавателите да гласоподават единствено за кмет, като споделят, че няма смисъл да им дават бюлетина за общински съветници “, се показва в една от жалбите. Подобни сигнали има от секции в ОУ „ Васил Априлов “, ОУ „ Антон Страшимиров “, ОУ „ Братя Миладинови “. За това от локалната коалиция „ Граждани за общината “ насочат искане към ОИК Бургас да пусне инструкции на всички ръководители на секционни комисии да дават на жителите бюлетини и за кмет, и за общински съветници.

В СИК 135, която се намира в СУ „ Константин Петканов “ пък бургазлия е желал да гласоподава единствено за общински съветници. От изборната секция са го пропагандирали да гласоподава и за кмет.

От локална коалиция „ Граждани за общината “ сезират ОИК Бургас и за директна пропаганда в изборния ден. В колите на една от таксиметровите компании през днешния ден на таблетите върви политическа реклама и пропаганда за съответна политическа мощ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР