Четири седмици. Дванадесет епизода. Агонизиращо чакане от над деветдесет милиона

...
Четири седмици. Дванадесет епизода. Агонизиращо чакане от над деветдесет милиона
Коментари Харесай

Финален преглед на BBC The Traitors: „Открих, че подкрепям всички и никого“

Четири седмици. Дванадесет епизода. Агонизиращо очакване от над деветдесет милиона милиарда години сред всеки един. И тогава, най-сетне, след всичко, което сме вложили, ОТВЪД вълнуваща кулминационна точка... която съвсем не можем да понесем да гледаме.

За разлика от предходната година, когато положителното ТРЯБВАше да победи над злото (т.е. Арън трябваше да победи Уилф ) или светът безусловно щеше да свърши, финалът на този сериал беше по-объркващ. Открих, че поддържам всички, което в действителност значи да поддържам никого. Но тогава си подсетих, че това не е живот, а шоу за игра и не може да се отхвърли кой е играл тази игра най-добре, поредно от първия ден. Трябваше да е Хари.

Също по този начин явно ЩЕШЕ да бъде Хари, тъй като Хари беше споделил, че ще бъде Хари и всичко, което Хари споделя, постоянно се сбъдва. Последната част на шоуто още веднъж включваше най-хубавото барбекю в света къмпинг – този път на закрито, поради страхотното английско време – останаха единствено Хари, Андрю, Джаз и Моли. Моли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР