Четири по-сериозни сигнала за щети от силния вятър в София

...
Четири по-сериозни сигнала за щети от силния вятър в София
Коментари Харесай

Силният вятър нанесе щети в столицата - Общество

Четири по-сериозни сигнала за вреди от мощния вятър в София са получени в пожарната досега. За цялата страна сигналите са 14, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В столицата при единия случай се е откъснала част от железен покрив на постройка. Няма потърпевши при случая.

Дърво е паднало и на трамвайната линия на столичният бул. „ Джеймс Баучер “. В два от случаите дървета са паднали върху паркирани коли и са им нанесли вреди.

Общо 14 са сигналите за вреди от вятъра в страната. Най-много са в Кюстендил. В два от случаите са паднали дървета. При третия случай отново дърво е паднало на пътя за граничен пункт Гюешево и се е наложило пътя да бъде затворен, до момента в който клоните бъдат отстранени.

Във Враца има два сигнала за паднали дървета. По три са сигналите в Перник и Монтана. От основна дирекция пожарна сигурност и отбрана на популацията обясниха, че и сега продължава обобщаването на ситуацията в страната.

Ветровито ще бъде  Оранжев код за мощен вятър е разгласен за Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Кърджали и Хасково през днешния ден, в останалата част от страната предупредителният код е жълт. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР