Четири пъти помолих депутатите от ГЕРБ да гласуват за това

...
Четири пъти помолих депутатите от ГЕРБ да гласуват за това
Коментари Харесай

4 пъти Добрев моли ГЕРБ да напусне парламента. И Йончева иска той да остане депутат

Четири пъти помолих депутатите от ГЕРБ да гласоподават " за " това аз да си потегли от Народно събрание, съобщи довечера Делян Добрев след съвещание на парламентарната група.

Това е персонално мое решение, по персонални аргументи. В един миг човек не може да се остави до тази степен да бъде обезчестен. Чувствам се обезчестен - поради всичко, което Елена Йончева изля върху мен през последната една седмица, разяснява Добрев.

Той заяви, че към този момент е подал оставката си като депутат в деловодството на Народното събрание.

От своя страна ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов изясни, че на съвещанието не е реализирано " дефинитивно политическо решение " за оставката, само че Добрев остава регионален координатор на ГЕРБ в Хасково.

По информация на Българска телеграфна агенция Народното събрание ще стартира работа на следващия ден с гласоподаване на оставката на Добрев - това планува проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица.

24 часа за Елена Йончева

Добрев даде 24 часа на депутата от левицата Елена Йончева 24 часа " да извади имена, компании, групировки, кой какви пари е давал ", или да му се извини.

По думите му, офанзивата против него е съумяла, а тактиката е била с добре скалъпени дребни истини да се построи интрига, която да ужаси хората и да го очерни.

Може би задачата на Българска социалистическа партия е да се скрият други неща в страната. Излязоха нови обстоятелства против Румен Овчаров по случая с Бобов дол. Всеки знае какви са обвързаностите сред Овчаров и Корнелия Нинова и че той е неин наставник, твърди Делян Добрев.

Според него още първия ден след „ нелепостите “ на Елена Йончева кметът на Хасково Добри Беливанов е трябвало да даде конференция, с цел да завърши тематиката.

Само че в тази ситуация кметът, за който аз нося отговорност, тъй като аз го предложих, взе участие в тази компроматна война дружно с Йончева, добави Делян Добрев.

И Българска социалистическа партия желае Добрев да остане в Народното събрание

Нямам нищо персонално против Добрев, не смятам, че би трябвало да излиза от Народното събрание, съобщи довечера пред Българска национална телевизия Елена Йончева.

Не бива да подава оставка. Мисля, че по този начин бяга от отговорност, добави тя.

Йончева разяснява, че кметът на Хасково е бил на дистанционно управление към Добрев.

За година и половина компаниите, в които взе участие зетят на Добрев, печелят 30 милиона лв.. Договорите са съответни, зетят Гаргов има контракти с компаниите. Секретарят на общината пък няма длъжностна характерност и няма опит, а тя също е от роднинския кръг на Делян Добрев, твърди депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР