Четири отличия за общо шест свои продукта грабна Kaufland България

...
Четири отличия за общо шест свои продукта грабна Kaufland България
Коментари Харесай

„Брей!“ е големият победител в наградите „Продукт на годината“

Четири оценки за общо шест свои продукта сграбчи Kaufland България в тазгодишното издание на одобрения интернационален конкурс за нововъведения в артикули и услуги „ Продукт на годината ". Лидерът в ритейла завоюва премиите в категориите „ Кюфтета “, „ Айрян “, „ Кисели млека “ и „ Сирене “ за артикули от личната си национална линия „ Брей! “.

Безапелационни спечелили в съответните категории са сочните кюфтета примес по одобрен стандарт „ Стара планина “, кравето сирене „ Брей! “ по БДС, айрянът от марката и серията кисели млека от българско краве мляко „ Брей! “ с 2%, 3,6 % и 4,5 % масленост.

„ Продукт на годината “ е най-голямата международна премия за нововъведения в артикули и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се организира допълнително от 45 страни по света, а спечелилите във всяка категория се дефинират посредством национално представително проучване. То е проведено от самостоятелната изследователска компания Nielsen International и обгръща над 2000 консуматори или евентуални консуматори за всяка категория, като за продуктите от бранша на бързооборотните артикули и услуги се провежда и специфичен продуктов тестинг. Целта на състезанието е да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им. Победителят във всяка категория получава извънредно лиценза на премията и опцията да употребява разпознаваемото алено лого „ Продукт на годината “.

Линията лични артикули „ Брей! " на Kaufland България е въодушевена от обичайна българска кухня и съчетава първокласно качество със страховит усет. Тя участва на пазара от средата на 2020 година и сега е една от най-разпознаваемите марки на Kaufland. Разнообразният подбор в портфолиото на „ Брей! “ включва близо 100 продукта от родни производители в основни за българския консуматор стокови групи – млечни и месни артикули, съществени храни и питиета. За образуването на продуктовия подбор на „ Брей! “ Kaufland си партнира с повече от 25 български производители, като веригата се стреми да обогатява годишно портфолиото си от качествени родни артикули.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР