Четири обвинения е повдигнала районната прокуратура в Пловдив срещу студентката

...
Четири обвинения е повдигнала районната прокуратура в Пловдив срещу студентката
Коментари Харесай

Госпожицата, потрошила 10 коли в Кючука, излиза от ареста!

Четири обвинявания е повдигнала районната прокуратура в Пловдив против студентката първокурсничка и танцьорка Габриела Медарова. Двете досъдебни производства против нея са обединени в едно. Разследванията са за потрошените 10 паркирани коли на бул. " Македония " в Пловдив и за крошето, което Габи заби дни по-късно в лицето на непозната нейна връстничка в тоалетните на нощен клуб в града, написа " Монитор ".

Габриела може да остане в ареста единствено до 22 юли, когато изтича оптималният законов период за престоя й зад решетките, заяви юристът й Орлин Търновалийски. Преди няколко дни Габи е обжалвала мярката си за неотклонение " задържане под стража ", наложена й поради удара в лицето на другото момиче, само че още веднъж е била оставена в ареста.

Мотивите на магистратите са, че държанието на Габриела Медарова е рисково за обществото, защото тя е направила двете закононарушения в доста къс интервал едно от друго. Така 21-годишната Медарова ще би трябвало да издържи още 2 седмици под ключ.

Обвиненията против нея са общо четири. Двете са, че е карала пияна и надрусана на 15 април, когато блъсна с джипа на гаджето си 10 паркирани коли. Другото обвиняване е, че е предизвикала обилни материални вреди, а последното е, че е нанесла лека телесна щета по хулигански подбуди.

Студентката танцьорка признава, че пийнала водка в нощта преди съдбовния 15 април, тъй като са разстроила – шефовете й в нощния клуб не са й платили и са я глобили. Тя нямала пари за такси и тръгнала да се прибира с джипа на приятеля си.

Чак когато блъснала колите, се прибрала в дома си, където изпушила една цигара с марихуана, е защитната й версия. За крошето в лицето на другото момиче споделя, че го е блъснала без да желае с вратата на тоалетната, защото й станало неприятно и не можела да управлява дейностите си. Затова и приятелят й бил с нея в женската тоалетна.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР