Четири месеца след големия успех на пролетния Парк фест в

...
Четири месеца след големия успех на пролетния Парк фест в
Коментари Харесай

Графа и Стефан Вълдобрев забиват на Парк фест

Четири месеца след огромния триумф на пролетния " Парк фест " в Студентски град, събитието се завръща с цялостна мощ, с цел да стопли почитателите на хубавата музика и вкусните изкушения през есента. Фестивалът, който още веднъж ще се организира парк " Студентски " в столичния Студентски град стартира на 29 септември и продължава до 2 октомври в това число. 

Старт на събитието ще даде Нели Петкова, като в идващите дни с шлагери онлайн ще зарадват публиката Графа, Скандау & Duli & Mati и Стефан Вълдобрев. Както нормално хубавата музика ще върви ръка за ръка и с доста атракцииони, които ще сервира големия лунапарк, построен на мястото. Най-новото предизвикателство е Полет с балон или така наречен панорамно издигане с балон, което сигурно ще едно от най-големите прекарвания за гостите на фестивала. 

Очаква ви още гурме преживяване с изтънчени кулинарни шедьоври от целия свят, обичайни и типичен специалитети ще бъдат приготвени на място от майстори-готвачи. Организаторите са планували и още: арт класове и спортни интензивности. " Парк Фест " се организира за четвърти следващ път, като столичани към този момент го разпознават като един от обичани формати в София. 

Четиридневното събитие е с вход свободен. Предвидени са разнородни целодневни стратегия, както на сцената на феста, по този начин и в обособените арт и спортна зони. Най-големият пътуващ лунапарк ще предложи виенско колело, вдигащи адреналина паратропери и занимателни интензивности за цялото семейство. Ценителите на ръчно направените произведения ще се срещнат с някои от най-хубавите български създатели.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР