Четири месеца остават до Hills of Rock 2022. Артистите, част

...
Четири месеца остават до Hills of Rock 2022. Артистите, част
Коментари Харесай

50 станаха групите, които ще се включат в тазгодишния Hills of Rock


Четири месеца остават до Hills of Rock 2022. Артистите, част от фестивала, който ще се организира сред 21 и 23 юли на Гребния канал в Пловдив, стават 50.

Наред с настоящите хедлайнери Slipknot, Sabaton и Mercyful Fate и ко-хедлайнерите Heaven Shall Burn, Behemoth и Testament, към звездния плакат се причисляват и Elvana и Marco Mendoza.

Elvana

Те идват от Острова и вършат неочакван трибют на групата – знак нацяло потомство Nirvana. Но бандата се оглавява от подражател на Елвис Пресли! Това е група, която смесва най-емблематичните гръндж детайли с най-хубавите моменти от музикалната история на Краля на рокендрола, а кулминационната точка е мега машъп от сиатълски тон и остаряла школа Rockabilly. Elvana завладява Англия през 2019 година с разпродадени концерти във всички известни британски зали, свири на фестивалите Download и Гластънбъри, а на 21 юли ще бъде и на сцената на Hills of Rock 2022.



Marco Mendoza

Музикантът, който владее баса в доста жанрове – хеви метъл, джаз фюжън и фънк, идва за присъединяване във фестивала на 22 юли. Басистът е свирил с австралийските/американски хард рокери Dead Daisies, в преформирания състав на Thin Lizzy, в Black Sabbath на Bill Ward, Alias, Blue Murder, Mendoza е споделял сцената и студиото с голям брой паметни актьори като Ted Nugent, Soul SirkUS и Whitesnake.



Групите, които ще свирят на трите подиуми – Main Stage, Music Jam и На Тъмно, сега са тъкмо 50 банди.

Към новите попълнения Elvana и Marco Mendoza се включват и българските Deadscape - мелодична дет метъл тайфа от София, различната стоунър група Dumbfound, хардкор бандата Dishonored, мултинационалните Maze Hunters и прогресарите от Dash the Effort.

Вижте програмата за Hills of Rock 2022 по дни и цялостния лист на групите.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР