Четири кръга преди края на сезона ЦСКА се върна в

...
Четири кръга преди края на сезона ЦСКА се върна в
Коментари Харесай

ЦСКА се върна в битката за титлата след успех над "Черно море"

Четири кръга преди края на сезона ЦСКА се върна в борбата за купата, като съживи своите шампионски упоритости. Червените победиха " Черно море " с 3:1 като посетител и се приближиха единствено на три точки от първенеца " Лудогорец ", който преди ден позволи нова неверна стъпка.

Гостите стигнаха до триумфа във Варна с голове на Тиаго Родригеш, Едвин Джеси и Али Соу. За домакините прецизен беше Панайотов.

Мачът се изигра единствено 24 часа, откакто ЦСКА остана без треньор. В петък по обяд досегашният ментор на алените Любослав Пенев разгласи, че напуща наскърбен от управлението на отбора.

Във Варна алените бяха водени от Добромир Митов, а до него на резерваната пейка в ролята на консултанти бяха почетният президент Димитър Пенев и съветникът Люпко Петрович.

Треньорският екип беше направил и няколко промени в състава. Божидар Чорбаджийски, който дълго време не играеше стартира в центъра на отбраната с Николай Бодуров. Бразилецът Жеферсон също получи късмет за изява.

На вратата беше върнат Витаутас Черниаускас.

 ЦСКА се върна в борбата за купата след триумф над
© LAP.bg

Червените стояха по-добре през първата част и съумяха да открият резултата. Това се случи в 33-ата минута, когато Тиаго Родригес вкара с диагонален шут и не остави никакви шансове на Иван Дюлгеров.

След почивката " Черно море " се впусна в офанзиви, само че се оголи в отбрана и това разреши на ЦСКА да се възползва. В 52-ата минута Едвид Джеси вкара след подаване отдясно, като засече топката с мощен изстрел.

След като имаха задатък от два гола алените се дръпнаха в отбрана и разрешиха на домакините да държат топката. Това пък докара до гол за " Черно море " в 66-ата минута дело на Васил Панайотов.

До края на мача ЦСКА заигра на контраатаки и вкара нов гол посредством Али Соу.

В идващия кръг има пряк мач сред ЦСКА и " Лудогорец " на " Българска войска " в София.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР