Четири жестоки случая на насилие върху жени - съпруги, майки

...
Четири жестоки случая на насилие върху жени - съпруги, майки
Коментари Харесай

ОБЗОР: Зловеща жестокост в домове в Пловдив, разбита наркосделка и канал за фалшиви парфюми

Четири жестоки случая на принуждение върху дами - съпруги, майки и баби, потресе Пловдив през днешния ден. Само в границите на 48 часа, майка на две деца е в болница със спукано тъпанче, раздран далак и голям брой други пострадвания, една 95-годишна баба е в кома след свиреп побой, а други две дами са били бити и против едната даже има опит за обезчестяване. 
Прочетете още
Не мълчете, сигнализирайте, молиха от прокуратурата в Пловдив. 

Известният предприемач Симо Касабов е протегнал ръка на жена си. Мъжът е следял цялото си семейство, посредством конфигурирани приложения на телефоните им за подслушване и проявление на местоположението. Той постоянно ги заключвал в дома си без тяхното единодушие. Подробности, четете тук:

Бившият служител на реда Иван Дачев е мъжът, който е пребил съвсем до гибел 95-годишната си баба. Гена Кръстева е призната през вчерашния ден в болница, в извънредно тежко положение. Тя е била в безсъзнание, с тежки контузии по лицето и главата. Възрастната жена е настанена в УМБАЛ " Свети Георги "   и е в кома. Заради преклонната й възраст, лекарите не знаят дали ще оцелее. Дачев, който е наследник на някогашния кмет на община " Марица " Запрян Дачев, е арестуван в ареста. Подробности, четете тук:

47-годишният пазарджиклия Иван Лулчев е бил главатарят на групата „ гъбари ”,  източвала милиони посредством фиктивна търговия с гъби и трюфели на територията Пазарджик и Пловдив. Лулчев е бил на мениджърски позиции във въпросните компании, а другият арестуван асистент Венцислав Думанов /55/ е заемал по-ниско йерархично равнище. 

Икономическа полиция към Министерство на вътрешните работи - Пловдив разкри склад за подправени маркови парфюми. Двама са задържани. 

В транспортна база и складово помещение в две села на територията на община „ Родопи ” са открити към 10 000 флакона с парфюми, носещи отличителни знаци на предпазени търговски марки без позволение от правопритежателя.

Криминалисти разрушиха наркосделка край Пловдив. Иззети са над 330 грама от наркотичното вещеста и 140 таблетки екстази са открити в непосредствен тайник, употребен от престъпно проявения и осъждан дилър. Вижте детайлности:

Една от най-големите гимназии в Пловдив – Английската, ще мине на едносменен режим до няколко месеца, това удостовери шефът на школото Николай Радев. Той изясни, че сега се приготвя заповедта ЕГ „ Пловдив ”, която ще бъде оповестена по-късно Нова година.

Бездомните кучета, които тормозят жителите на бул. „ Никола Вапцаров ” до Коматевския възел, към момента не са хванати.

Припомняме, че по-рано тази седмица в медията ни постъпи сигнал за бездомни кучета, които обикалят към кооперацията, в която живее наш четец. Кучетата са се пробвали да ухапят стара жена, само че тя е съумяла да се скрие в близкия жилищен блок. През уикенда глутницата е видяна и в други елементи на Кючука, като животните са се спуснали към жена, която е разхождала домашния си любим.

Официално акад. Николай Денков е кандидатурата за министър председател на " Продължаваме промяната ". Номинацията му ще бъде гласувана през днешния ден от националните препоръки на Политическа партия и " Продължаваме промяната ". Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев разгласи, че зад втория мандат седи една партия допълнително спрямо първия. А на първичните диалози към този момент са се отзовали Българска социалистическа партия, Демократична България и " Български напредък ".

За следващ път пресечката край Рогошко шосе е зарита от голям брой отпадъци. За това алармираха читатели на  TrafficNews , които са възмутени от следващото замърсяване на въпросното място. Те настояват, че пресечката бива почиствана непрекъснато, само че седмица по-късно още веднъж извършва роля на сметище. 

Всеки стои и работи в личната си градинка, без да поглежда към огромната картина. Това наподобява ситуацията на Брезовско шосе, където повече от година строители, археолози и общински чиновници се борят с един от най-големите планове на Пловдив. Той обаче не само  не напредва, а и ще бъде спрян до пролетта.

Два разновидността е предложил кметът Здравко Димитров за бъдещето  на пробива на  Водната палата. Предложението на градоначалника през днешния ден ще се преглежда по комисиите, с цел да бъде гласувано на последната сесия на Общинския съвет за тази година на 19 декември.

Защо Околовръстното шосе на Пловдив не е напълно пуснато, пита четец на  TrafficNews.  Причината за забавянето  се оказва оборудване над Автомагистрала „ Тракия ”, на което би трябвало да се инсталират ограничаващи системи.  От Областно пътно ръководство обясниха, че на него е трябвало да се постави нова бетонна основа, което е забавило дейностите. Очаква се до дни там да се слагат мантинелите, след което да се отстранен ограничаващите знаци по шосето.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР