Четири години по-късно, на бул. Черни връх в София, отново

...
Четири години по-късно, на бул. Черни връх в София, отново
Коментари Харесай

Безмоторното състезание се завръща на бул. Черни връх в София. Търсят се героите на трасето!

Четири години по-късно, на бул. " Черни връх " в София, още веднъж ще станем очевидци на надпреварата без аналог - Red Bull Soapbox. На 30 септември 2018 година, сред 11:00 и 16:00 часа, няколко десетки тима ще се спуснат в съревнование против часовника със самоделните си колички, с цел да ни покажат смелостта и творчеството си с една обща цел – всеобщото развлечение.
Всеки, който усеща, че е роден откривател, идеалист, шоумен или човек с бензин в кръвта, може да образува тим от четирима запалянковци и да се включи в надпреварата. За да станете част от него обаче, първо ще би трябвало да визиите план на безмоторна спортна количка, задвижвана от гравитацията и въображението ви до 15 юни 2018 година на www.redbullsoapbox.bg (условията и детайлности на сайта)
Освен скоростта, критериите за оценка от Журито и тази година ще са автентичност на количката и атрактивно показване на тима по време на надпреварата. Но преди този момент, ще би трябвало да впечатлите с идейния си план – колкото по-щура и занимателна е количката ви, толкоз по-голям е шансът ви да оберете овациите на публиката. С представянето на тима преди спускането, пък би трябвало да спечелите сърцата на журито. И по-късно финиширате – с цяла " сапунерка " и положително време.
Red Bull Soapbox е съревнование, което има богата и феноменално занимателна история в десетки страни по света. Проведено е за първи път в Белгия през 2000-та година и оттогава сплотява хората с креативен заряд, храброст и умеене да майсторят. Състезанието се организира за първи път и в България на 28 септември 2014-та, когато взеха присъединяване 54 тима от цялата страна, а публиката остана без мирис (от смях).
Red Bull Soapbox е предизвикателство както за начинаещи, по този начин и за опитни състезатели. Чувството за комизъм, способността да не се взимаш на съществено и творчеството стоят в основата на надпреварата Red Bull Soapbox, което оправя всяко въодушевление и " дава крила " на най-смелите и откачени хрумвания.
Кандидатствайте за присъединяване и зашеметете публиката с турбо дози креативност, авто-ирония и състезателен дух без спирачки. Ако някой си е мислил, че ви познава добре, в този момент е вашият късмет да докажете, че умеете да изненадвате и да надминавате всевъзможни упования. Отборите, позволени до надпреварата, ще бъдат не повече от 70, тъй че запретвайте ръкави, раздвижете мозъка си, хващайте чуковете и винтовете, събирайте елементи и храброст и се впуснете в откачената конкуренция.
Ако любознанието ви към този момент е запалено, усещате по какъв начин стартират да ви порастват крила, а кръвта ви да се цялостни с бензин, вдъхновете се още повече с информация, фотоси и клипове на минали надпревари на формалната уеб страница www.redbullcontentpool.com, като напишете Red Bull Soapbox race. Следете подготовката на събитието на www.redbullsoapbox.bg и Фейсбук страницата
Фейсбук събитие: Red Bull Soapbox София 2018
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР