Четири екипа огнеборци гасиха пожар в жилищна сграда в асеновградския

...
Четири екипа огнеборци гасиха пожар в жилищна сграда в асеновградския
Коментари Харесай

Пожар изпепели жилище в Асеновград

Четири екипа огнеборци гасиха пожар в жилищна постройка в асеновградския квартал " Долни Воден ", оповестиха от пожарната. Сигналът за произшествието е получен малко преди 02.00 часа тази нощ. Огънят е тръгнал от стая на втория етаж от къща, а пламъците бързо се трансферирали и обхванали мансардата над етажа.
Прочетете още
18-годишно момиче и брат ѝ - юноша на 14 години, обитавали мансардата, а в жилището под тях живеел техния татко. Мирисът на пушек първо бил усетен от дъщерята, която слязла да потърси и помогне на своя татко. Димната клопка принудила момчето да излезе на покрива през капандурата.

Пристигналите пожарни екипи евакуирали фамилията и извънредно бързо овладели огнената буря. Благодарение на професионализма им вредите са лимитирани единствено до две от стаите, където всичко е изгоряло.

Медицински екип е оказал първа помощ на възрастния мъж, който е бил обгазен, а на по-късен стадий са открити и изгаряния по ръцете му. Мъжът е настанен в болнично заведение. Дежурна оперативна група извърша оглед на вредите и ще откри повода за произшествието.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР