Четири дни преди венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо да даде

...
Четири дни преди венецуелският опозиционен лидер Хуан Гуайдо да даде
Коментари Харесай

Разочарованите венецуелци губят търпение с Гуайдо, Мадуро продължава да се държи

Четири дни преди венецуелският опозиционен водач Хуан Гуайдо да даде ход на военния бунт против президента Николас Мадуро, той беше споделил следното пред последователите си на протест в покрайнините на столицата Каракас: " В идващите няколко дни ще решим нашата ориста ".

Трийсет и пет годишният политик, прочул се в страната си три месеца по-рано, приключи своята тирада с нормалния си девиз към венецуелците, които обезверено чакат края на 20-годишното социалистическо ръководство: " Напът сме! "

Но след бързия завършек на метежа от 30 април, когато бойците си останаха по казармите, а основни държавни фигури отхвърлиха да сменят лагера, доста венецуелци към този момент не са толкоз уверени в това.

Интервюта с над 25 души от цяла Венецуела - както и неотдавна излезли социологически данни - демонстрират, че доста хора стават все по-разочаровани от бавния ритъм на смяната на фона на компликациите в всекидневието си. Няколко от тях споделиха, че губят вяра, че Гуайдо е в положение да в профил Мадуро.

" Напът сме - единствено че сме напът не по верния път ", сподели Рафаел Нарваес, водач на такси в западния крайбрежен град Пунто Фихо.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР