Четири деца задигнали кола и предприеха пътешествие от 1000 км

...
Четири деца задигнали кола и предприеха пътешествие от 1000 км
Коментари Харесай

Хлапета изминаха 1000 км с крадена кола

Четири деца отмъкнали кола и започнаха странствуване от 1000 км из Австралия , преди да бъдат хванати от полицията.
Едно 14-годишно момче, две по-малки от него с една година и момиче на 10 година почнали епичното си пътешестване в събота. Приготвили си пари, въдици и „ взели назаем “ автомобил от едно от фамилиите, живеещи в крайбрежния град Рокхемптън в Куинсленд. Едно от децата оставило записка за фамилията си, в която им споделя за проектите.
Полицията в Куинсленд съобщи, че колата е била видяна рано в неделя заран в отдалечения град Банана, където се твърди, че децата откраднали бензин, преди да продължат пътя си на юг.
Колата е открита в неделя вечер покрай Графтън, в прилежащия щат Нов Южен Уелс, на към 11 часа път с кола от Рокхемптън.
Полицията в Нов Южен Уелс съобщи, че на служителите на реда се наложило да употребяват мощ, с цел да влязат в автомобила, откакто децата отказали да излязат, съобщи БГНЕС.
" Те се бяха заключили в колата и полицията трябваше да употребява палка, с цел да ги арестува ", сподели контрольор пред кореспонденти.
Не се оповестява кое от децата е било на кормилото, само че съгласно полицията е евентуално те да са се сменяли, доколкото пътя е бил много дълъг.
В момента тече полицейско следствие на няколко провинения, за които се допуска, че невръстните пътешественици са направили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР