Четем със загриженост докладите на Европейската комисия и препоръките в

...
Четем със загриженост докладите на Европейската комисия и препоръките в
Коментари Харесай

ДПС показаха на Юрова конституционните си промени. Хареса ги


Четем със угриженост отчетите на Европейската комисия и рекомендациите в тях. Затова и подготвихме законодателни промени за превъзмогване на проблемите в България. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на виртуална среща на управлението на партията със зам.-председателя на Европейската комисия с сектор „ Ценности и бистрота “ Вера Юрова, оповестяват от пресцентъра на придвижването.

Карадайъ и съпартийците му са показали конституционните промени, които готвят с главен акцент върху унищожаване на „ златните паспорти “. „ Внимателният ни разбор на действието на капиталовото поданство през последните 9 години откри, че тази правна норма не извършва функционалностите, за които е въведена - привличане на вложения “, е представен да споделя зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Проектът на придвижването планува и „ цялостна инспекция на всички съответни случаи на даване на българско поданство “ и отнемането му при констатиране на нарушавания.

„ Инициативата на Движение за права и свободи за унищожаване на капиталовото поданство е извънредно добра вест, съобщи Вера Юрова и напомни, че това подхожда на многократните рекомендации, отправяни от Европа към България. Юрова изрази вяра, че българският парламент ще поддържа предлагането “, написа в прессъобщението на Движение за права и свободи.

Тя е приветствала „ предварителния разговор “ и е подчертала значимостта на готвените промени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР