Чета как футболистите на Спартак определят мача с Добруджа като

...
Чета как футболистите на Спартак определят мача с Добруджа като
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Спартак - Добруджа не е дерби

" Чета по какъв начин футболистите на Спартак дефинират мача с Добруджа като дерби, само че не мога да го приема. Спартак - Добруджа в никакъв случай не е било дерби. Дерби е Спартак - Черно море ".

Това съобщи за " Петел " треньорът на добричлии Атанас Атанасов. Както е известно, той е младеж, футболист и треньор на " соколите ", само че в неделя ще се завърне на обичания си стадион като ментор на Добруджа. 

" Винаги ще изпитвам сантименти към Спартак и постоянно ще ми е прелестно да се завръщам на родния стадион, който виждам, че към този момент се прави и скоро ще придобие един прелестен тип. Сега обаче работя за различен клуб, с който имаме една единствена цел - да оцелеем във Втора лига. Спартак пък гони елитна промоция, тъй че всеки от двата тима в идната среща ще се стреми към точки. Пожелавам триумф на Спартак да сбъдне своите цели ", добави Атанасов.

Той изрази удовлетворение от играта на Добруджа и отношението на футболистите към спортно-тренировъчния развой и мачовете. Атанасов е уверен, че Добруджа ще се избави, а през идващия сезон задачите ще са по-високи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР