Чета днес един напоителен анализ на Мадам В. в полза

...
Чета днес един напоителен анализ на Мадам В. в полза
Коментари Харесай

РАДЕВ, ПЪХНИ СИ ЮМРУКА ОТЗАД! ЛИДЕРЪТ СИ ЛИЧИ ПО ТРИ НЕЩА – ХАРАКТЕР, ХОРАТА, КОИТО ИЗБИРА ЗА ЕКИП И ПО КУРАЖА ДА БЪДЕ АВТЕНТИЧЕН! И ПО ТРИТЕ СИ – ZERO!


Чета през днешния ден един напоителен разбор на Мадам В. в интерес на Корнелия Нинова, несъмнено, а се схваща, тъй като тези, които знаят, знаят за какво тъкмо в интерес на Корнела се схваща, че Радев бил този, който носел отговорност за Кирил Петков и компания.

Здрасти, че бързам.

От няколко дни в редичка с Мадам В. са и куп „ политолози “ – прислужници на Радев и компания от „ цвета на нацията “, които внезапно се юрнаха да клеймят Кирчовци и Кокорчовци, и които до момента обгрижваха с „ ах “, „ ох “ какви прелестни нови хора са, които ще донесат смяната. А обърнаха внезапно палачинката, просто тъй като би трябвало да обслужат за следващ път Радев, който би трябвало да вадят от блатото, в което освен той се напъха, само че набута и цялата страна.

Мадам В. вика, че съгласно нея Румен Радев не знаел какво щяло да последва, когато продуктово позиционирал и наложил Кирил Петков, Асен Василев и по този начин нататък. Не знаел, благият, безхаберник шашав.

Верно?

Поне от две години на АФЕРА пяна и излезе на устата да разкрива ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА РАДЕВ, прикрито зад лицемерието и фалша, който показва. Естествено станахме „ неприятни “, тъй като никой различен не си го позволяваше. Още първоначално, незабавно след вдигнатия пестник разкривахме мръсничките, подли игрички на Радев и пламенузуновците и копринковците му. Разкривахме и мръсничките му подлярски обвързвания с новоизлюпените „ революционери “ и един куп сякаш „ нови “ борци против Хунтата, които другояче тъкмо по времето на Боко му ближеха старателно задника и хлебеха кинти около него.

С появяването на ухилените Кирчо и Кокорчо неотложно написахме, че Радев набутва измамници и идиоти във властта и нищо друго не го интересува, с изключение на – първо, да завоюва втори мандат, и отново първо – да угоди на американците, които му го осигуриха.

Сега, когато заедно – и Радев, и питомците му се насраха поголовно, главната задача на „анализаторите“ е да измъкнат Румен Радев от ЛИЧНАТА МУ ОТГОВОРНОСТ ЗА БАТАКА, В КОЙТО НАБУТА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ПРОКСИТАТА СИ КИРИЛ ПЕТКОВ И КОМПАНИЯ.

Той не знаел какви били те в действителност, хахаха!

Ами като не знаел, значи е дръвник несравним. И елементарен като корав от кир зелен чорап.

Лидерът си проличава по три неща – темперамент, хората, които избира за екип и куража да бъде достоверен, сиреч, смелостта да не се дупи, а да отстоява и застава и на най-силния против него. Нищо, че може да се споделя и Херо Мустафа.

И по трите Румен Радев показва – ZERO!

Радев направи министри Кирил Петков, Асен Василев и по този начин нататък, Радев режисира и продуктово нарежда партията им Политическа партия, пласирана с тъничък пиниз – като партията на президента, до момента в който другояче публично се отхвърляше, с цел да бъдат успани балъците и да гласоподават за тия измамници. Радев пласира по времето на двете служебни държавни управления освен тях, само че и КУПИЩА бездария, безспорни нефелници и корумпета, множеството от третия и четвърти ешелон на ГЕРБ, по градове и паланки, а „ традицията “ бе продължена и от политическите му „ синчета “ Кирчо и Кокорчо и до момента.

Ама в този момент Кирчо и Кокорчо почват да му изземват потоците копринковски и пламенузуновски, но в този момент прокситата му алчно дърпат паничката с кинти от кръговете на Радев, аууу, писна „ цвета на нацията “ – те към този момент са неприятни, но „ нашия президент “ е отново добър и прелестен.

„ Вашият президент “ е кръгла ZERO!

„ Вашият президент “ е тъп, тъй като в случай че не беше тъп, нямаше да заложи на сходни типчета като Кирчо и Кокорчо.

„ Вашият президент “ е подвластен и надупен …, тъй като в случай че не беше, нямаше да допусне да се насере /без никакво извинение/, уйдисвайки на схемите на Херо Мустафа.

„ Вашият президент “ и за лейтенант на улична бригада не става, тъй като щеше да изпълни бригадата с бандити хомосексуалисти, а той персонално щеше да тропа на бопаджията, дето сякаш ги създава, единствено и единствено да остане лейтенант. Сменете бопаджията с Херо Мустафа и си свиркайте.

„ Вашият президент “ си оплете кошницата и пет години още ще се развява като президент. Пука му на зеления чорап за вас.

Но тъкмо „ вашият президент “ НОСИ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ЛАЙНЯНИЯ БАТАК В КОЙТО НАБУТА ДЪРЖАВАТА И УПРАВЛЕНИЕТО И С УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ БЕЗУМИЯ КИРЧО И КОКОРЧО.

И тази отговорност би трябвало да я понесе! Цялата! А не да се крие като мишок зад „ анализите “ на подгъзурните му „ политолози “, „ стратези “ и „ анализатори “.

Рекапитулацията от цялата му „ гражданска война “, наречена „ смяна “ е – Радев, пъхни си юмрука откъм гърба!

Веселина Томова

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР