Често във Велико Търново граждани прибягват до комуникация с бележчици,

...
Често във Велико Търново граждани прибягват до комуникация с бележчици,
Коментари Харесай

Неочаквана бележка изненада шофьор, блъснат на пътя СНИМКА

Често във Велико Търново жители прибягват до връзка с бележчици, оставени на паркирани коли. В посланията се срещат и закани, и пояснения, които най-често са с негативно обръщение... Следващата история обаче е малко по-различна.

В нея откриваме колегиалност, отправена от един чужд към различен, както и предпочитание да окажеш помощ на някой, застигнат даже и от дребна неволя.

Но каква е предисторията?

Водач разкрил записка на автомобила си. На нея пишело, че колата била ударена откъм гърба, а въпросният лидер потеглил по пътя си. Анонимният търновец показва и регистрационния номер на автомобила, за който твърди, че е направил нарушаването.

" Видя и си трътна, без да го интересува ", гласи послеписът на посланието.

Собственикът на блъснатото возило споделя за случката в мрежата, където благодари на незнайния си съгражданин, който не останал безучастен, а избрал да му помогне.

" Благодаря на хората, които са написали бележката! А за индивида от Бургас... Да си жив и здрав, случват се такива неща! ", написа Деян К.

Ситуяцията е посрещната с утвърждение от потребителите на Фейсбук. Хората регистрират желанието за взаимопомощ, както и спокойната реакция на пострадалия лидер.

Не липсват и жители, които считат, че завършена по този метод бележката не би помогнала пред органите на ред. Други просто споделят свои негативни случки, в които колите им са претърпели вреди поради недобросъвестни водачи.

Може единствено да се надяваме, че вместо експанзия по пътищата на страната ще срещаме повече приемливост и успокоение.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР