Често в живота си реагираме несъзнателно и се чудим защо

...
Често в живота си реагираме несъзнателно и се чудим защо
Коментари Харесай

Тестът Неочакван дъжд ще ви покаже как реагирате при спорове

Често в живота си реагираме неумишлено и се чудим за какво близките не са ни разбрали вярно. Именно по тази причина е потребно понякога да поспрем и да си дадем сметка какви сме в действителност. В такива обстановки доста ни оказват помощ проби като този, който ще споделим през днешния ден с вас. 

Вие вървите по улицата и ненадейно стартира да вали. Дъждът се усилва и даже в случай че започнете да тичате с всички сили, все едно имате най-малко още пет минути до задачата. Кой от следните 4 разновидността на деяние бихте избрали?

1. Ще намеря стряха или дърво и ще изчакам под тях, до момента в който спре да вали ".

2. Не знам какъв брой дълго ще продължава този дъжд, по тази причина ще продължа колкото мога по-бързо ".

3. Ще се огледам дали наоколо няма някой, който да ме приюти под неговия чадър или ще потърся магазин, където мога да си купя един чадър ".

4. Аз постоянно си нося в чантата сгъваем чадър, тъй че просто ще го употребявам ".

Как реагирахте на непредвидения проливен дъжд? Дъждът съставлява непредвидените и неконтролируеми сили, настоящи в живота. Вашите съответни отговори демонстрират по какъв начин сте склонни да реагирате, когато сред вас и вашия сътрудник или другар възникне спор.

1. " Ще намеря стреха или дърво и ще изчакам под тях, до момента в който не спре да вали ".

Вие се отнасяте към тези хора, които избират да почакат, до момента в който другата страна не се успокои, преди да провеждат своята защита. Вие предоставяте на индивида да вика и да се горещи до тогава, до момента в който не изпусне цялата пара, а по-късно умерено и обективно излагате своята позиция. Някои биха споделили, че това е доста рационален метод, други ще го нарекат просто плашливост.

2. Не знам какъв брой дълго ще продължава този дъжд, по тази причина ще продължа колкото мога по-бързо ".

Интересува ви не толкоз крайният резултат от кавгата, колкото опцията да се изкажете намерено. Вие сте уверени, че сте прави и че няма никакъв смисъл да се спори. Концепцията на компромиса не е ваша тактичност. Ако противоположната страна се сърди, вие се сърдите още повече. Ако тя стартира да вика, вие крещите. Това не прави разногласието с вас радостно занятие, само че най-малко постоянно може елементарно да се каже каква е позицията ви по един или различен въпрос.

3. " Ще се огледам дали наоколо няма някой, който да ме приюти под неговия чадър или ще потърся магазин, където мога да си купя един чадър ".

Вие не обичате спорове и борби, по тази причина щом още възникне разногласието, вие се стараете да изгладите всичко и да успокоите другия човек. За страдание, това от време на време единствено утежнява нещата още повече. Може би е належащо най-малко един път да заемете твърда позиция и да издържите на бурята.

4. " Аз постоянно си нося в чантата си сгъваем чадър, тъй че просто ще го употребявам ".

Вие разчитате, че имате отговори на всички вероятни въпроси и пояснения за всяко събитие. Може би разногласието за вас е единствено опция да усъвършенствате своето ораторско изкуство, само че на другите вашата позиция им наподобява хлъзгава, разочароваща и неискрена. Макар че, евентуално и за това вие имате безапелационно пояснение.

Източник: Dama.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР