Често уриниране Хронична умора Бърза загуба на тегло Повишен апетит

...
Често уриниране Хронична умора Бърза загуба на тегло Повишен апетит
Коментари Харесай

Разберете Дали Страдате От Диабет За По-Малко От Минута С Този Моментален Тест!

Често уриниране

Хронична отмалялост

Бърза загуба на тегло

Повишен вкус

Проблеми със зрението

Рани, които се лекуват доста постепенно или въобще не заздравяват.

Въпреки това, има и различен метод да се диагностицира преддиабет. Следващите стъпки са малко управление, с цел да ви помогне да диагностицирате това положение в по-малко от една минута, благодарение на пръстите си и отговори на няколко елементарни въпроса.

Дръжте един пръст при положение, че сте мъж, не дръжте нито един пръст, в случай че сте жена.

Дръжте един пръст при положение, че сте над четиридесет, два пръста, в случай че са повече от петдесет, три пръста, в случай че сте над шестдесет и нито един при положение, че сте под 40-годишна възраст.

Дръжте един пръст, в случай че смятате, че не сте задоволително физически дейни и нито един в случай че смятате, че задоволително се упражнявате.

Дръжте един пръст при положение, че някой в ​​семейството ви има диабет, а нито един в ​​случай, че никой няма тези проблеми в този момент или в предишното.

Дръжте един пръст, в случай че имате проблеми с хипертония и не, в случай че кръвното ви налягане е устойчиво.

Задръжте три пръста при положение, че сте с наднормено тегло, два пръста при положение, че сте по-дебели, в сравнение с би трябвало да бъдете, един пръст, в случай че сте малко по-дебели и нито един, ако имате обикновено телесно тегло.

Ако държите всичките пет пръста, това е знак, че имате преддиабет. Този вид диагностициране на факторите, които множеството откриватели считат, че са свързани с нараснал риск от диабет. Въпреки, че това не значи безусловно, множеството специалисти считат, че това е добър метод да се оцени рискът.

След като приключите с този тест, определете какъв брой пръста държите. Ако пет или повече пръсти, тогава вие евентуално сте в преддиабет. Ако има опция, да имате преддиабет, би трябвало да извършите проучване на кръвта, с цел да се дефинира какъв брой риск имате от развиване на диабет.

Ако се окаже, да има забележителен риск, се пробвайте да извършите някои промени в метода на живот, които ще оказват помощ за понижаване на равнищата на кръвната захар и понижаване на риска от развиване на диабет. Въпреки, че не е напълно тъкмо, доста специалисти допускат, че това е отличен метод за премерване на риска от диабет.
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР