Често се страхуваме да поискаме услуга, ние сме притеснени или

...
Често се страхуваме да поискаме услуга, ние сме притеснени или
Коментари Харесай

Писнало ли ви е да ви пренебрегват?! Ето 5 ефективни начина да помолите за помощ и да я получите

Често се опасяваме да желаяме услуга, ние сме обезпокоени или се опасяваме да чуем отвод. Тези елементарни препоръки от философа Алис Бойс ще улеснят живота ви и ще го създадат подобен, че другите да са щастливи да ви оказват помощ.

Можете да приложите тези препоръки в връзката със фамилията си, на работното място, с другари, с непознати или да употребявате тези техники в обстановки на потребителски услуги. И по този начин, какво би трябвало да извършите, с цел да получите помощ.

1. Покажете, че сте се пробвали да си помогнете сами, само че без триумф

Хората скоро ще дойдат в помощ на някой, който се е опитал самичък да реши казуса, преди да изиска помощ. ( " Опитвах в google... ", " Опитах се да рестартирам компютъра... " ) Формулирайте настояването малко и тъкмо. Представете си, че пишете лист. Бъдете съответни.

2. Покажете, че сте следвали съвета на този човек преди

Не е доста прелестно да давате препоръки и да видите, че човек ги подценява и прави всичко по собствен метод. Хората желаят да оказват помощ на тези, в които са сигурни. В противоположен случай, за какво би трябвало да губят старания и да си губят времето? Следователно, когато получите помощ от някой, към който планирате да се объръщате и в бъдеще, уверете се, че той знае, че сте работили съгласно предходните му препоръки и ги е оценявате.

Останалите препоръки, с които ще откликнат на молбите ви, четете в най-полезния уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР