Често се случва, да не искаме да се вгледаме в

...
Често се случва, да не искаме да се вгледаме в
Коментари Харесай

Четирите зодии, но които все някой друг им е виновен

Често се случва, да не желаеме да се вгледаме в себе си, с цел да открием корените на даден проблем, а да прехвърлим виновността, тъй като по този начин е по-лесно.

Всеки от време на време е спестявал или изкривявал информация, с цел да излезне някой различен отговорен. Дори има хора, които изопачават явни обстоятелства, тъй като не могат да се оправят с възприятието за виновност или не желаят да понесат следствията от дейностите си.

Някои зодиакални знаци са по-предразположени от други към укриването или изопачаването на истината, за да трансферират виновността на различен.

Ето кои са зодиите, на които все някой различен им е отговорен за нещо.

Дева

Девите са извънредно педантични и подхождат с внимание към всеки подробност. Винаги премислят деликатно думите и дейностите си, обръщат внимание на всички дребни детайлности. Можем даже да ги назовем фанатици на тематика надзор. Поради тези аргументи на Девите им е мъчно да признаят, че са сбъркали в нещо, тъй като всичко е било премислено деликатно. Още по-точно казано, те даже на себе си не признават, че биха могли да имат някаква виновност и постоянно търсят да обвинят някой различен. Самите те имат вяра, че не биха могли да сгрешат и доста постоянно отхвърлят да одобряват обстоятелствата, такива, каквито са.

Рак

Раците са извънредно деликатни същества. Те са мощно чувствителни, когато става въпрос за качествата на личната им персона. Силно сериозни са към себе си и нормално желаят да наподобяват съвършени в очите на другите. В случай че объркат нещо, те не са склонни да признаят виновността си и да понесат отговорността за постъпките си, по тази причина те постоянно избират да играят ролята на онеправдани. Те разчитат на съпричастността и състраданието на близките, с цел да отмият част от виновността си. Раците желаят близките постоянно да имат високо мнение за тях и доста мъчно понасят рецензия. Трудно им е да признаят минусите си и по тази причина се прикриват доста ловко, като се показват за жертви на ориста.

Козирог

 Четирите зодии, само че които все някой различен им е отговорен

Представителите на тази зодия са извънредно целеустремени. Знаят какво желаят и по какъв начин да го реализиран. Обикновено на работното си място са извънредно виновни и правилни, само че за жалост не можем да твърдим същото, когато става въпрос за връзките с колегата. В множеството случаи, които касаят сърдечните въпроси, Козирогът мъчно признава каквато и да е виновност. Той е по-склонен да се опита да вмени виновност на другия, в сравнение с да потърси корените на казуса в себе си. Никога не пада по тил и не скланя глава, макар явното страдалчество на колегата. Да признае грешката си за него в никакъв случай не е вид.

Близнаци

Близнаците нормално са хора, които желаят да живеят за мига, да се забавляват и да не поемат огромна отговорност. Те знаят, че биха могли да разочароват близките, по тази причина изобщо не си вършат труда да се намесват там, където може да мине и без тях. Наложи ли се обаче да подхващат някакви дейности и сгрешат в нещо, те в никакъв случай не биха си признали. Склонни са да упрекват другите и в никакъв случай не се пробват да потърсят виновността в себе си. Фокусирани са единствено върху личните си триумфи и старания и не позволяват, че биха могли да объркат нещо. Дори и да признаят косвена виновност, съгласно тях главният извършител на казуса постоянно е различен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР