Често се казва, че повечето деца намират първия си най-добър

...
Често се казва, че повечето деца намират първия си най-добър
Коментари Харесай

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Често се споделя, че множеството деца намират първия си най-хубав другар вкъщи в братята и сестрите си. Това обаче не е по този начин за всички, защото на някои хора им е мъчно да се схващат с тези свои родственици. Основната причина за казуса постоянно е ревността. Просто има такива, които са склонни да изпитват дълбока неустановеност заради прекомерно сполучлив брат или сестра. Те постоянно ще живеят в сянката му.

Също по този начин може би ще имат съществени съмнения дали не са по-малко обичаното дете от братята и сестрите си. Това би могло да унищожи детството им и да нанесе трайни проблеми в бъдеще. Ако постоянно тези хора са неприятният образец и олицетворения по какъв начин нещата не би трябвало да бъдат правени, това би раздрусало всеки.

Ролята на родителите също е значима. Едното  дете може непрекъснато получава награди за своето положително развиване. А другото може да е наказвано за своето държание и чува реплики от сорта „ за какво не си като сестра си “. Тогава нещата няма да се развият добре. Тези признаци на ревнивост може да се проявят от ученическите години, когато едното дете изкарва доста по- положителни оценки от другото. Могат да продължат и до зрелост, когато кариерата на единия е доста по-успешна.

Вижте кои са тези зодии, които могат да бъдат мъчително ревностни от братята и сестрите си:

Рак

Децата от зодия Рак са склонни да бъдат надълбоко свързани с майките си. Те жадуват за родителска любов и се стремят да са в сянката на майките си по през целия ден, в случай че могат. В такава конюнктура съществуването на брат или сестра постоянно пречи на времето им уединено с нея. Когато това се случи, те са склонни да недоволстват против братята и сестрите си. Това е изключително явно в случаите, когато по-малък брат или сестра се ражда по-късно. Тогава Ракът е задоволително огромен, с цел да пожелае съзнателно родителско внимание. Като всяко едно бебе то ще получава по- огромното внимание, тъй като има потребност от него в развиването си. Това обаче не може да се одобри от по-голямото дете. Ще му би трябвало много време и диалози с родителите, с цел да осъзнае, че би трябвало да одобри наличието на своето братче или сестриче в фамилията.

Дева

Има избрани случаи в живота на Девата, когато те може да не се схващат с братята и сестрите си. Например, множеството Деви се схващат идеално, когато имат подобен родственик от противоположния пол. Въпреки това, когато е от същия пол, те постоянно изпитват потребност да се състезават с тях, вместо да им оказват помощ или да ги предизвикват. Момиче Дева може даже да ненавижда сестра си. Докато мъжът Дева може да се стреми да направи повече в кариерата си от своя брат.

Скорпион

Това е воден знак, който елементарно се поддава на прекомерно мислене и терзание. Скорпионът се усеща отчаян много бързо. Той постоянно намира извинения, с цел да успокои личните си усеща. Може самичък да се убеди, че братята и сестрите му са по-слаби по природа. Именно заради това те получават цялата обич и внимание от родителите си. Състезателната природа на Скорпиона обаче в никакъв случай не им разрешава да живеят в естетика с брат си или сестра си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР