Често пътници проявяват черен хумор и наричат рейсовете 7-ци прокълнатата

...
Често пътници проявяват черен хумор и наричат рейсовете 7-ци прокълнатата
Коментари Харесай

Кондукторът Иван вече е бил пребиван в автобус № 7 , едвам е оцелял

Често пасажери демонстрират черен комизъм и назовават автобусите 7-ци " прокълнатата линия " в Пловдив. Причината е крайната точка на маршрута в посока от " Беломорски ", а точно Рогошките гробища. Автобусът с №7 се оказа в действителност анатемосан за 72-годишния кондуктор Иван Канделджиев, който в събота бе свиреп пребит. Това обаче не е първият призрачен сън, който той претърпява по време на работата си по тази линия.

По обяд на 19 юни 2018 година Иван е на работното си място и къса билетчета. Навън е адска горещина. Росен Железаров се качил със брачната половинка си Капка на рейс по линия №7. В автобуса било топло и Железаров се развикал на кондуктора, почнал да го наскърбява и двамата се сдърпали. Агресивният мъж слязъл от рейса, само че след секунди още веднъж се качил и почнал да удря Канделджиев по главата, бутал го и го дърпал. Кондукторът изгубил равновесие и паднал през отворената междинна врата на рейса по тил на земята, блъснал главата си в асфалта, изгубил схващане, а от ухото му потекла кръв. Пътници се притекли на помощ и кондукторът бил откаран неотложно в неврохирургично поделение, където му била направена мозъчна интервенция, оповестява Марица.

Впоследствие здравната експертиза открива " строшаване на черепа вляво теменно-слепоочно и черепната основа вляво; кръвоизлив под твърдата мозъчна обвивка над лявата голямомозъчна полусфера, кръвоизлив в междинното ухо вляво, предизвикал разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота ".

Росен Железаров бе наказан условно за 2 години с 4-годишен изпитателен период, като трябваше да заплати на потърпевшия кондуктор Иван Канделджиев 8000 лв. за неимуществени вреди. Делото обаче бе върнато на Районен съд поради процесуални нарушавания, а 53-годишният пасажер и адвокатката му ще претендират за напълно оправдателна присъда.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР