Често пъти сме затрупани от задачи. В следствие на това

...
Често пъти сме затрупани от задачи. В следствие на това
Коментари Харесай

Кое трябва да разчистите от бюрото си, за да няма негативна енергия

Често пъти сме затрупани от задания. В разследване на това бюрата ни са претрупани от нужни и ненужни предмети. Книги, документи, мемоари, устройства - всички тези движимости могат да са ни потребни, само че могат и да са покрити с прахуляк. За да премахнете отрицателната сила е значимо по-често да вършиме оборка и да разчиствате бюрото си от ненужните предмети.

Най-важното е да отстраните движимостите, които не употребявате всеки ден. Замислете се кое ви е потребно и кое не. Предмети, които не са ви нужни, завземат от пространството ви и стопират позитивната сила. По този метод вие се чувствате неудовлетворени, липсват ви свежи хрумвания и зацикляте на едно и също място. Когато изхвърлите или приберете ненужните движимости от бюрото си, вие разчиствате пространството и творчеството ви ще се завърне с цялостна мощ.

Ако някой сътрудник е напуснал и си е оставил неговите движимости върху бюрото, което употребявате, най-добре е да намерете време да ги преподредите и да премахнете ненужните неща -химикалки, сувенири, плакати и други. Няма смисъл да пълнят така и така лимитираното ви пространство.

 бюро

Без компютри и сходни устройства през днешния ден е съвсем невероятно. Но малко на брой са наясно, че когато те стоят на бюрото ни без да се употребяват, изсмукват силата и вредят на здравето ни.
Какво да извършите, с цел да избегнете това:

-преместете преносимия компютър под бюрото, най-добре е да бъде позициониран отляво.

- Ако ползвате стационарен компютър с клавиатура, отделете клавиатурата на друго място, тъй като заема ненужно място. Ако нямате такова, преместете я допустимо най-близо до тялото ви. Идеята е да се освободи междинната част на бюрото, там силата би трябвало да минава свободно.
- оставете фотография до монитора или нещо, което е обвързвано с проект и цел
- сложете фотография на мечтан мъж, женитба или пътешестване в екзотична дестинация. Намерете нещо поощрително - орден, грамота и я сложете до устройството, на което работите.

 бюро

Спрямо фън шуй местоположението на всеки предмет има значение, по тази причина би трябвало да се ръководите от вашия естетически нюх.

- оставяйте мобилния телефон в най-горния десен ъгъл на бюрото. По този метод ще привлечете доста нови клиенти и евентуални доходи.
- Папката със плановете дръжте в дясната централна половина от бюрото, с цел да се постигнете триумф.

- В долния десен ъгъл поставете фотография на наставник, треньор, кумир или на някого, на който подражавате. Там е центърът на настойниците и по този начин ще черпите сила от тях.

- Освободете центъра на бюрото, дано да е празно.

- На най-горния ляв ъгъл поставете монети, в случай че желаете да привлечете пари, е центърът на благополучието. За повече шанс сложете амулет и свежи цветя. 

- В средата, отляво, е уместно място за фамилна фотография, с цел да подсилите центъра на фамилията и да не позволите на работата да го измести от целите ви.

- В най-долния ляв ъгъл, в центъра на знанието, сложете речник, книга или указател.

Не прекалявайте с шарените аксесоари

 бюро

Колкото и приятни да си се костват шарените листчета за бележки, разнообразните поставки за мишки и всевъзможни многоцветни аксесоари, не прекалявайте с тях. Прекалено ярките цветове ще ви натоварят в допълнение и в случай че отвред сте се заобиколени с сходни, те ще доведат до спомагателен стрес.
От значително значение е да си избирате здрав стол и крепко бюро.
Опитайте да спазвате гореизложените препоръки и триумфът няма да закъснее!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР