Често обичаме да се шегуваме с мъжа до нас и

...
Често обичаме да се шегуваме с мъжа до нас и
Коментари Харесай

Женски шеги, които мъжете мразят

Често обичаме да се майтапим с мъжа до нас и в това няма нищо неприятно. Има обаче и женски смешки, които мъжете ненавиждат. Ето 3 образеца:
Прочетете още
1. Шеги за секс и мъжкото достолепие
Тук незабавно ще уточним, че под мъжко достолепие се подразбира пениса на един мъж. Всяка смешка, обвързвана с неговия размер или пък функционалност, освен че ще засегне мъжката горделивост, само че и евентуално ще отблъсне мъжа до вас.

Никога не казвайте, че на някогашния ви членът му е бил по-голям. Или пък, че сексът с някогашния е бил по-задоволителен. Ама в никакъв случай! Това ще е удар за всеки мъж.

Ако имате някакви проблеми в леглото или пък сексът с мъжа ви е неудовлетворителен, то разговаряйте с него и споделяйте, само че без детайл на каквато и да е засегнатост или пък смешка. А и майте поради, че от време на време сексът е уау, а различен път е леко под формата на цък-цък-язък. Рядкост е постоянно да е съвършен.

Шеги за финансовото му положение

Мъжете не обичат дами материалистки, както и не обичат да им се припомня, че не изкарват задоволително пари. Те са горди създания и колкото и да се трансформира времето, в което живеем, не са не запомнили, че се възприемат като глава на фамилията и неговата прехрана е напълно тяхна отговорност.

Днес е ясно, че това въобще не е наложително и че в доста фамилии точно дамите са с по-добра кариера и имат по-високи приходи от половинките си. Можем да ги похвалим, само че това напълно не значи, че би трябвало да натякват тези обстоятелства на мъжа си и да се майтапят с неговата не чак толкоз цветуща заплата. Забравете за женски смешки от рода на: Всички мъже са идентични, единствено заплатите им са разнообразни.

Шеги за неговите умствени или физически качества

Някой може едно, а различен друго. Така да вземем за пример се възприема, че през днешния ден не може да се живее без знания по британски език. Също по този начин е допустимо мъжката ви половинка да няма даже и бегла визия от този език. Това напълно не го прави малоумен и не е причина да му се присмивате или пък да възкликвате: Е по какъв начин може да не знаеш тази дума? Защото той пък може да е доста по-добър с цифрите от вас.

Другата страна на някой може едно, а различен друго е, че някои мъже са надарени с по-добри физически качества от други. Някои могат да ремонтират целия дом, до момента в който други не могат и една крушка да завият. Някои са доктори по обучение, а други са фитнес инструктури. Просто мислете в точния момент кой вид мъж предпочитате, а не след това да се шегувате с неговите физически или умствени качества. Това си е чист удар под кръста и спада към шегите, които мъжете ненавиждат!

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР