Често наричаха Крисия детето чудо заради невероятния ѝ талант, който

...
Често наричаха Крисия детето чудо заради невероятния ѝ талант, който
Коментари Харесай

Тежка 2020 г. за Крисия: Певицата за трудните моменти, мотивацията и бъдещето!

Често назоваха Крисия детето знамение поради невероятния ѝ гений, който донесе международна популярност на България на детската Евровизия. Днес Крисия е към този момент на 16 година, само че упоритостите ѝ в музиката надалеч не са завършили, въпреки и по-далеч от сцената и медийното внимание.

Виж още: Есил Дюран изкушава с мокра фотография, само че и с доста коледно въодушевление

В телевизионно изявление Крисия показа, че към този момент е ученичка в 10 клас в Музикалното учебно заведение във Варна и въпреки и да е публично във почивка, тя към момента не може да я усети, защото работи по ново парче. Дистанционното образование пък уморявало Крисия, тъй като софтуерно нещата се случвали мъчно. Но всички дружно - учители и възпитаници, си помагали и се спрявали и с това. 

Виж още: Радина Думанян с трогателни думи след раждането и фотография с дребното ангелче

Самата 2020 година донесла доста събития в живота на Крисия - доста усеща, страсти, мъчно моменти, промени в живота, само че все пак тя се пробва да гледа положително на нещата и да се оправя сама. Изолацията пък ѝ помогнала - намерила време за себе си и работила върху себе си като създател.

Крисия споделя още, че с помощта на славата, която получи още като дете, тя е станала опо-упорита, мощна и има вяра още повече в себе си. Всъщност Крисия от дълго време възприела обстоятелството, че е известна и решила, че това значи единствено едно - би трябвало всеки един ден да става все по-добра версия на себе си.

Виж още: От род в род: Криско, VessoU, Емилия... опитите на изпълнителите, които се оказаха сполучливи

Но както казахме, Крисия е на 16 година - една сложна възраст и за младежите, и за родителите. Как се схващат двете генерации? Ами, доста добре! Въпреки възрастта си Крисия дефинира връзката с родителите си като по-силна и зряла и от ден на ден се схващат. 

Изображение: https://www.instagram.com/krisiyat/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР