Често любовта заслепява и е лесно да поставим желанията и

...
Често любовта заслепява и е лесно да поставим желанията и
Коментари Харесай

Не се променяйте заради мъжа си!

Често любовта заслепява и е елементарно да сложим желанията и потребностите на някой различен пред личните си. Но в случай че не се хванем в точния момент, може да загубим част от идентичността си.

Дами, в никакъв случай не правете следните 5 неща за мъж или за някой различен.

1. Да измененията типа си

Ако той същински ви обича, в никакъв случай няма да ви принуди да измененията метода, по който изглеждате. Той би трябвало да ви обича тъкмо такава, каквато сте. Ако тежестта, косата или стилът ви в действителност го тормозят, явно не е с вас заради верните аргументи. Трябва да вършиме всички физически промени, тъй като ги желаете, а не за внимание или за някой различен.

2. Да вършиме компромис със пристрастеностите си

Абсолютно никой не би трябвало да пречи на задачите ви. Това е вашият живот, в края на краищата, и никой различен няма да съжалява, че оставя фантазиите си, с изключение на вие. Решението за отричане на опция за работа може да наподобява най-хубавото сега, само че бъдещето в никакъв случай не е обезпечено. Вашият сътрудник би трябвало да поддържа напъните ви, че желаете да се развивате и да следвате фантазиите си.

3. Да чакате утвърждението му

Силната жена играе по разпоредбите си и не чака указания. Трябва да сте уверена и да продължите със личните си решения, вместо да търсите удостоверение от някой различен. В последна сметка сте възрастен човек и знаете най-добре какво е положително за вас.

Не толерирайте мъжа, в случай че ви споделя това

4. Отменяте към този момент направени проекти

Приятелите и фамилията ви не трябва да се намират на страничната линия и да се появяват единствено когато той не е разполагаем. Никога не би трябвало да бъдете в режим на подготвеност и да отменяте другите си задължения, който му се прииска да бъде с вас.

5. Да променяте себе си поради него

Не променяйте себе си поради никого. Ако решите да извършите самоподобрения, следвайте само вътрешния си глас. Възможно е той да е по-заинтересован, в случай че извършите някои промени, само че в действителност това няма да сте вие. Никога не забравяйте коя сте.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР