Често жените се чувстват самотни и в търсене на любовта,

...
Често жените се чувстват самотни и в търсене на любовта,
Коментари Харесай

Знаците, че мъжът до вас ви манипулира

Често дамите се усещат самотни и в търсене на любовта, попадат в клопката на един властващ мъж, който ги манипулира без да се усетят.

Заслепени от своите усеща обаче, дамите рядко виждат знаците, че сътрудникът им дирижира живот им и непрестанно го оправдават. Но преди да отхвърлите с лека ръка подозрението, че той може би ви манипулира, разчетете знаците дали това в действителност не е по този начин!

Прекалено сериозни сте към себе си

Усещате, че в последно време сте станали прекомерно сериозни към себе си. Това е единственото нещо, което кара манипулатова да усеща удовлетворение – възприятието за виновност и непрекъсната ви незадоволеност от вас самите. Когато се чувствате гузни за нещо, вие все по-често стартирате да чувствате ненавист към вас самите и към дейностите си. А себеомразата води до прочувствени съмнения.

Взаимоотношенията ви с oколните се утежняват

Когато вашият сътрудник манипулира вашите усеща и дейности, неумишлено вие се отдръпвате от останалите хора, даже от тези, които обивате. Тези другари, с които сте изгубили контакт, евентуално към момента са подготвени да ви оказват помощ с каквото могат. Затова се пробвайте да възобновите контактите си с тях.

Вечно сте недоволни от себе си

Когато индивидът до вас ви манипулира, той постоянно ви кара да се чувствате незадоволително умни, красиви или положителни в дадена активност. Дори с благи думи, те са способни да ви накарат да се съмнявате в личните си достолепия и благоприятни условия. Вгледайте се деликатно в себе си и помислете за всички собствен позитивни черти. Помнете, че няма идеални хора и не бъдете прекомерно сериозни по отношение на себе си.

Вече не се радвате на дребните неща

Манипулаторът евентуално ви държи надалеч от обичаните ви занимания по същия метод, по който ви държи надалеч от хората, които обичате. Ако внезапно сте спряли да вършиме и да се наслаждавате на обичаните си неща, като да ходите на танци два пъти седмично или да играете шах с другари, то най-вероятно сте попаднали на манипулатор.

Губите доверие към хората

Така, както сте прекомерно сериозни по отношение на всяко нещо в живота си, по този начин вие губите мир с вас самите. Вече сте несигурни в дейностите и възприятията си и в мига, в който усетите, че сте манипулирани и лъгани от индивида, който най-вече сте обичали, вие внезапно ставате прекомерно мнителни към всеки към вас. Вече стартирате да мислите, че всички хора се пробват да ви излъгват и имат избрана цел и нечиста предумисъл, когато подходят към вас. Ще ви би трябвало време, само че не забравяйте, че не всички са лицемерни и манипулативни.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР